Cuinadiari
dimecres, 27 de juny del 2012

PASTÍS DE MATÓ (BRULL o BROSSAT) AMB MEL O AMB COULIS DE FRUITS VERMELLS

›
Este és un pastís fresc de mató amb un sabor molt suau. (El mató es coneix com a brull o brullo al P. Valencià o brossat a les Illes). Este ...
9 comentaris :

COULIS DE MADUIXES

›
El coulis és una salsa densa que es fa triturant un almívar fet amb fruites. En el nostre cas, l’hem fet amb maduixes, però també queda mol...
1 comentari :
dijous, 21 de juny del 2012

FILET DE PORC FARCIT AMB PERNIL/BACÓ, FORMATGE I CODONYAT

›
El filet de porc és una d’aquelles coses que més joc dóna a l’hora de cuinar: el pots fer a la planxa, al forn, amb pasta de full, farcit, e...

CLÒTXINES (MUSCLOS) EN ESCABETX AL VAPOR DE VI BLANC

›
Una tapa ben senzilla que potser mai has pensat que la pots fer a casa.   Ingredients:

POLP BULLIT A LA PLANXA

›
És molt típic demanar als bars una picadeta de polp a la gallega. Aquest d’avui però, un cop bullit l’hem passat per la planxa i això li don...

DÀTILS AMB FORMATGE CREMA I ANOUS

›
Aquí teniu una “picadeta” d’allò més fàcil: uns dàtils amb formatge crema i anous. Ingredients: dàtils frescos* formatge crema tipus Ph...

CREÏLLES SENCERES DE GUARNICIÓ FETES AL MICROONES

›
Les creïlles (patates) que hem fet avui, són una guarnició ideal per quan tenim convidats ja que són molt ràpides i fàcils de fer. Van bé t...
3 comentaris :
dimecres, 13 de juny del 2012

GELATINA DE GIN TONIC AMB TARONJA, LLIMONA I CANYELLA

›
Darrerament el Gin Tònic ha agafat una popularitat increïble, fins i tot m’ha acabat agradant a mi que fins ara, i permeteu-me la broma, em ...
25 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.