Cuinadiari
dijous, 9 de febrer del 2012

CROQUETES DE GÍRGOLES, PERNIL IBÈRIC I PARMESÀ

›
El Repte d’este mes de la Recepta del 15 dels Blocs Xocolata Desfeta i Els fogons de La Bordeta són les croquetes. La veritat, tot un...
10 comentaris :
dimarts, 31 de gener del 2012

COQUES SALADES (amb massa de llet, brandi i llevat)

›
Quan jo era menuda era molt habitual anar al forn per comprar l’esmorçar o el berenar... mai no faltaven les rosquilletes (palets  de pa)...
4 comentaris :
dijous, 26 de gener del 2012

ENROTLLAT DE TRUITA D’ESPINACS AMB PERNIL I FORMATGE

›
  El repte d’este mes de Memories d’una Cuinera són les truites. La veritat és que al principi vaig pensar que seria fàcil però ha es...
6 comentaris :
dimarts, 24 de gener del 2012

PASTÍS DE CARABASSA I XOCOLATA

›
  Com ja us he comentat en diverses ocasions, els valencians cuinem molt amb carabassa i una mostra d’això és aquest Pastís de Carabassa ...
3 comentaris :

COM FER MASSA BRISA DOLÇA (Massa “quebrada”)

›
  Aquesta massa et serà molt útil com a base de molts pastissos com el de Carabassa i Xocolata . És una massa cruixent, que a mi em recorda ...
dimecres, 18 de gener del 2012

PURÉ DE CREÏLLES (PATATES) AL MICROONES I TAMBÉ AMB OLLA

›
Aquest puré de guarnició és una de les meues receptes bàsiques. El pots fer per acompanyar un tall de carn o peix a la planxa, o com a guarn...

ORADA A LA SAL EN 5 MINUTS

›
A tots ens agraden les receptes fàcils, bones i ràpides, i aquí tenim una recepta que reuneix aquestes característiques. Una orada a la sal...

XAMPINYONS DE GUARNICIÓ AL VI BLANC

›
    Una guarnició fàcil i bona per acompanyar tant un tall de peix com de carn, o fins i tot fer un remenat o preparar una llesqueta amb...
2 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.