dijous, 15 de desembre del 2011
CONCURS RECEPTES NARANJAS COSTA
›
L'altre dia, llegint una newsletter a la que estic subscrita del blog Gastronomia y Cia , vaig veure que convocaven un concurs de recep...
3 comentaris :
dijous, 8 de desembre del 2011
TÀRTAR DE SALMÓ (CRU)
›
Si t'agrada el peix cru, disfrutaràs d'este tàrtar. Ingredients per a 6 persones: 300 g de salmó fresc sense la pell 1 p...
DIDALETS DE SALMOREJO AMB PERNIL
›
Una manera molt vistosa de presentar un salmorejo ... Ingredients: 1 o més (*) paquet(s) de mini-tartaletes de les cruixents Salm...
LLESQUETA DE REMENAT DE GULES AMB ENCENALLS DE PERNIL IBÈRIC
›
Aquesta tapeta ens la va fer l’altre dia la Judit...Està molt bona, és fàcil i gustosa. Ingredients: Oli 2 alls filetejats 1 p...
LLESQUETA AMB ALBERGÍNIA ESCALIVADA, XAMPINYONS AL VI BLANC I ROQUEFORT
›
Ingredients per a 6 llesquetes: 1 albergínia escalivada - Per als xampinyons : 500 g xampinyons filetejats (20-25 xampinyons...
1 comentari :
CREMA D’AMETLES
›
Aquesta és una crema molt fina, de l’estil de la vichyssoise i queda molt bé servida com un entrant en gotets de xarrup a un menú de festa....
ESTRELLETES DE FORMATGE I CODONYAT
›
Un aperitiu fred per anar obrint boca... Ingredients: Talls prims de formatge curat (jo pose del que ja venen tallat) codonyat ...
SALMOREJO
›
Una recepta molt agraïda: poc temps, pocs ingredients i molt de gust!! Ingredients*: 2 grans d'all menuts 1 kg de to...
1 comentari :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web