Ingredients:
- 1 o més (*) paquet(s) de mini-tartaletes de les cruixents
- Salmorejo
- Encenalls de pernil ibèric
*En aquesta recepta les mides adapta-les segons del número de convidats que tingues.
Estris: TMX/ batedora
Elaboració:
1.- Fes el salmorejo seguint les instruccions aquí.
2.- Ves omplint els didalets amb el salmorejo i posa per sobre uns encenalls de pernil.
Nota: Un cop has omplert els didals, serveix immediatament. Sinó, posa-hi el salmorejo quan estigueu a punt de prendre’ls i així evitaràs que es reblanisquen (que s’estoven).
Temps total: si tens el salmorejo fet, 2 minuts
Bon profit!!
Si tens dubtes amb alguna paraula et recomane que visites: http://cuinadiari.blogspot.com/p/diferencies-regionals.html
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar,com no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )