dilluns, 14 de novembre del 2011
PAIN À L'ANCIENNE DE PETER REINHART (Artisan Breads Everyday)
›
Avui us presente la primera recepta de pa del bloc i la faig avui perquè em venia de gust participar en el repte de La Recepta del 15 dels b...
7 comentaris :
dijous, 10 de novembre del 2011
ESPAGUETIS ALL' AMATRICIANA
›
Esta és una de les salses que més ens agrada per a acompanyar la pasta tant per com és de senzilla com pel seu sabor. Encara que a ...
COM FER TORRADETES A CASA - EL DESTÍ D’UN PA ROÍN (DOLENT)
›
Mira que costa trobar un pa que valga la pena!! L’altre dia volíem anar a sopar un entrepà, però finalment ens va entrar la mandra i vam d...
dimecres, 9 de novembre del 2011
TÀRTAR DE SALMÓ MARINAT
›
Fa uns dies vaig penjar com fer salmó marinat i avui us presente una recepta on el podeu fer servir. Com ja us vaig comentar, el pots tenir...
COM ESCALDAR TOMAQUES
›
És molt molest trobar-te les pells de la tomaca quan fas una salsa o una melmelada que en porta. Per això i com és un procés senzill i ràpid...
dijous, 3 de novembre del 2011
ROSES DE PASTA DE FULL I POMA
›
Esta és una d’aquelles receptes que pots fer en un tres i no res. És fàcil i queda molt vistosa. Només has de tenir pasta de full, pomes i m...
6 comentaris :
PASTÍS D'ANIVERSARI: TREN
›
Fa uns dies vaig penjar la recepta del bescuit amb iogurt i taronja . Sabeu com van acabar el tres pans de pessic? Ja és el segon an...
3 comentaris :
LLOBARRO AMB BOTIFARRA DE CEBA (MORCILLA) I MELMELADA DE GERDS
›
Una bona opció per a quan tens convidats i no tens massa temps. És un plat de contrastos, una barreja de sabors que a primera vista et po...
5 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web