dijous, 28 de juliol del 2011
FUMET CONCENTRAT DE PEIX
›
Aquesta recepta que us presente està basada en la del llibre bàsic de la TMX però amb algunes modificacions. És una recepta flexible, ja q...
ARROS AMB CARN I VERDURES EN PAELLA
›
Si hi ha alguna cosa a l’hora de cuinar que és agraït, és l’arròs. El pots fer de qualsevol cosa que tingues per la nevera... Ing...
dilluns, 18 de juliol del 2011
SALSA DE TOMACA
›
Reconec que amb la TMX tenir salsa de tomaca a mà és molt senzill i és que fer salsa de tomaca i no acabar amb la cuina tota esqu...
divendres, 15 de juliol del 2011
BEIXAMEL DE COBERTURA
›
Un altre bàsic de la cuina. Aquesta que no és tan densa, la podràs utilitzar per als canelons i lasanyes. Si la volguessis per a una alt...
dissabte, 9 de juliol del 2011
CIGRONS AMB BACON I SOBRES DE BULLIT
›
No m'agrada massa haver de menjar dos dies seguits el mateix, així que un dia que em vaig veure en la situació de que només tenia unes ...
divendres, 8 de juliol del 2011
COM FER CONCENTRAT DE BROU DE CARN (tipus "STARLUX")
›
Sempre li he tingut molta mania als concentrats de carn que venen ja que mai saps què porten... encara que potser, millor no saber-ho. E...
2 comentaris :
PÈSOLS AMB PERNIL
›
Hui us porte uns pèsols amb pernil, una recepta tradicional que poden ser una bona guarnició o fins i tot un plat únic servits amb un...
BULLIT VALENCIÀ
›
El bullit és molt típic al País Valencià. No té cap secret, no deixa de ser un plat de verdura bullida, però no sé perquè, és un plat molt ...
1 comentari :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web