Cuinadiari
dissabte, 27 de març del 2021

PICADA DE CACAUETS per a plats de peix i amanides

›
Ho reconec, amb tantes restriccions de mobilitat, estic enyorada del meu poble! I una de les coses que més trobe a faltar són els esmorzaret...
diumenge, 21 de març del 2021

CHICHARRONES LONCHEADOS a l'estil de la Taberna Casa Manteca de Cadiz

›
La primera vegada que vaig provar aquests Chicharrones va ser a @espaivicerdanyola i no els havia tornat a provar fins que vam anar a la Ta...
diumenge, 14 de març del 2021

CARAMEL LÍQUID O SUCRE CREMAT LÍQUID

›
  El caramel líquid és una elaboració que et resultarà molt pràctic tenir-la preparada amb antelació quan hages de fer flams, gelats, ous a ...
divendres, 26 de febrer del 2021

CRISPETES DOLCES

›
 Quin pla teniu esta nit? Sofà, peli i manta? Vinga, doncs jo pose les #crispetesdolces … Ingredients: 1 tasseta d’aigua 1 tasseta de sucre ...
2 comentaris :
dijous, 25 de febrer del 2021

REMENAT D'OU AMB TOMACA

›
L’ou amb tomaca era dels meus plats preferits quan era menuda. M’agradava sobretot per a l’entrepà del primer dia de campaments perquè el pa...
2 comentaris :
divendres, 19 de febrer del 2021

SOFREGIT

›
 Avui, més que una recepta, vull compartir amb vosaltres la idea de tenir sofregit sempre preparat al congelador. És una bona pràctica per g...
divendres, 22 de gener del 2021

FABIOLA O CORONA DE COCO - Recepta valenciana

›
La Fabiola és una coca típica valenciana en forma de corona que porta coco i s’amara amb un almívar. El resultat és un bescuit súperesponjós...
1 comentari :
dimecres, 30 de desembre del 2020

GALTES DE PORC AL VI DE PORTO

›
Les galtes de porc són una aposta segura per quan tens convidats. Són meloses, gustoses, i el millor de tot és que són molt fàcils de fer i ...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.