Cuinadiari
divendres, 26 de febrer del 2021

CRISPETES DOLCES

›
 Quin pla teniu esta nit? Sofà, peli i manta? Vinga, doncs jo pose les #crispetesdolces … Ingredients: 1 tasseta d’aigua 1 tasseta de sucre ...
2 comentaris :
dijous, 25 de febrer del 2021

REMENAT D'OU AMB TOMACA

›
L’ou amb tomaca era dels meus plats preferits quan era menuda. M’agradava sobretot per a l’entrepà del primer dia de campaments perquè el pa...
2 comentaris :
divendres, 19 de febrer del 2021

SOFREGIT

›
 Avui, més que una recepta, vull compartir amb vosaltres la idea de tenir sofregit sempre preparat al congelador. És una bona pràctica per g...
divendres, 22 de gener del 2021

FABIOLA O CORONA DE COCO - Recepta valenciana

›
La Fabiola és una coca típica valenciana en forma de corona que porta coco i s’amara amb un almívar. El resultat és un bescuit súperesponjós...
1 comentari :
dimecres, 30 de desembre del 2020

GALTES DE PORC AL VI DE PORTO

›
Les galtes de porc són una aposta segura per quan tens convidats. Són meloses, gustoses, i el millor de tot és que són molt fàcils de fer i ...
dissabte, 12 de desembre del 2020

ANOUETES DE NADAL

›
Les anouetes són un dolç típic nadalenc d’Alcoi i la seua Comarca. Tenen forma rodoneta, d’anou, i estan fetes amb moniato, sucre, ametlla i...
divendres, 20 de novembre del 2020

SALTIMBOCCA AMB PRESSA IBERICA I XAMPINYONS

›
  El   Saltimbocca   és un plat tradicional de la cuina italiana que es fa amb   vedella ,   pernil salat ,   sàlvia   i una mica de   vi . ...
2 comentaris :
diumenge, 30 d’agost del 2020

SANG AMB CEBA

›
La sang amb ceba és una recepta tradicional valenciana que tot i que em sembla que està caient en l'oblit, encara es fa a algunes cases ...
4 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.