diumenge, 22 de març del 2020
RECEPTES FÀCILS PER AL CONFINAMENT #joemquedeacasa #joemquedoacasa
›
Portem des del divendres 13 de març confinats a casa. Molts estem teletreballant i amb els xiquets a casa, i eixir a comprar, conforme este...
2 comentaris :
dissabte, 21 de desembre del 2019
PROPOSTES PEL NADAL CUINADIARI
›
Aqui teniu els links al recull actualitzat de les receptes de Nadal de Cuinadiari. Espere que us agraden: 1) ENTRANTS, APERITIUS, PICAD...
diumenge, 28 de juliol del 2019
MELMELADA DE PRUNA CLÀUDIA
›
Com cada any, a hores d’ara de l’estiu, a la prunera ja no li’n caben més de prunes. Quan ja no donem l’abast menjant-ne i regalant-ne, la m...
6 comentaris :
divendres, 1 de març del 2019
PANCAKES O CREPS AMERICANES
›
Dimecres que ve és Dimecres de Cendra, el primer dia de la Quaresma. Antigament, abans de la Quaresma, la gent acostumava a atipar-se de to...
1 comentari :
dimarts, 16 d’octubre del 2018
CAQUIS. COM FER-LOS MADURAR: CAQUI PERSIMON I CLÀSSIC
›
El caqui és una fruita de tardor molt saborosa i amb un munt de propietats beneficioses per al nostre organisme. Té un gran poder antioxida...
dilluns, 1 d’octubre del 2018
CARN MAGRA AMB ROVELLONS o ESCLATA-SANGS
›
El cap de setmana passat vam agafar un bon cabàs de rovellons (o esclata-sangs com diem els valencians). Els més grans els vam fer al forn p...
1 comentari :
dimecres, 8 d’agost del 2018
TOMÀQUETS CONFITATS (TOMAQUES CONFITADES)
›
Un dels productes que més destaca de l’estiu és la tomaca . Se’n poden fer infinitat de receptes amb elles, des d’una simple amanida , a un ...
1 comentari :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web