Cuinadiari
diumenge, 28 de juliol del 2019

MELMELADA DE PRUNA CLÀUDIA

›
Com cada any, a hores d’ara de l’estiu, a la prunera ja no li’n caben més de prunes. Quan ja no donem l’abast menjant-ne i regalant-ne, la m...
6 comentaris :
divendres, 1 de març del 2019

PANCAKES O CREPS AMERICANES

›
Dimecres que ve és Dimecres de Cendra, el primer dia de la Quaresma. Antigament, abans de la Quaresma, la gent acostumava a atipar-se de to...
1 comentari :
dimarts, 16 d’octubre del 2018

CAQUIS. COM FER-LOS MADURAR: CAQUI PERSIMON I CLÀSSIC

›
El caqui és una fruita de tardor molt saborosa i amb un munt de propietats beneficioses per al nostre organisme. Té un gran poder antioxida...
dilluns, 1 d’octubre del 2018

CARN MAGRA AMB ROVELLONS o ESCLATA-SANGS

›
El cap de setmana passat vam agafar un bon cabàs de rovellons (o esclata-sangs com diem els valencians). Els més grans els vam fer al forn p...
1 comentari :
dimecres, 8 d’agost del 2018

TOMÀQUETS CONFITATS (TOMAQUES CONFITADES)

›
Un dels productes que més destaca de l’estiu és la tomaca . Se’n poden fer infinitat de receptes amb elles, des d’una simple amanida , a un ...
1 comentari :
diumenge, 29 de juliol del 2018

PIZZA DE GALETA DECORADA

›
Com porteu les vacances escolars? Avui vinc amb una idea que podeu fer amb els nens aquest estiu i que els tindrà una estona entretinguts. E...
dilluns, 28 de maig del 2018

ESPIRALS SALADES DE PASTA DE FULL: PERNIL I FORMATGE

›
Us porte una idea molt vistosa per un dinar o un sopar de pica-pica: unes espirals de pernil i formatge. La primera vegada que vaig fer-les,...
1 comentari :
dimecres, 16 de maig del 2018

CALAMARS AMB CIGRONS i BRANDADA DE BACALLÀ

›
Cuinar amb sèpia, calamars o polp, pot ser laboriós, sobretot si els has de netejar tu a casa, però el resultat és tan bo que haurà estat un...
6 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.