Cuinadiari
dimarts, 16 d’octubre del 2018

CAQUIS. COM FER-LOS MADURAR: CAQUI PERSIMON I CLÀSSIC

›
El caqui és una fruita de tardor molt saborosa i amb un munt de propietats beneficioses per al nostre organisme. Té un gran poder antioxida...
dilluns, 1 d’octubre del 2018

CARN MAGRA AMB ROVELLONS o ESCLATA-SANGS

›
El cap de setmana passat vam agafar un bon cabàs de rovellons (o esclata-sangs com diem els valencians). Els més grans els vam fer al forn p...
1 comentari :
dimecres, 8 d’agost del 2018

TOMÀQUETS CONFITATS (TOMAQUES CONFITADES)

›
Un dels productes que més destaca de l’estiu és la tomaca . Se’n poden fer infinitat de receptes amb elles, des d’una simple amanida , a un ...
1 comentari :
diumenge, 29 de juliol del 2018

PIZZA DE GALETA DECORADA

›
Com porteu les vacances escolars? Avui vinc amb una idea que podeu fer amb els nens aquest estiu i que els tindrà una estona entretinguts. E...
dilluns, 28 de maig del 2018

ESPIRALS SALADES DE PASTA DE FULL: PERNIL I FORMATGE

›
Us porte una idea molt vistosa per un dinar o un sopar de pica-pica: unes espirals de pernil i formatge. La primera vegada que vaig fer-les,...
1 comentari :
dimecres, 16 de maig del 2018

CALAMARS AMB CIGRONS i BRANDADA DE BACALLÀ

›
Cuinar amb sèpia, calamars o polp, pot ser laboriós, sobretot si els has de netejar tu a casa, però el resultat és tan bo que haurà estat un...
6 comentaris :
dimecres, 9 de maig del 2018

FLAM DE FORMATGE SEMICURAT I MASCARPONE AMB NOUS CARAMELITZADES

›
Els flams són unes de les postres més socorregudes per quan tens convidats. Simplement has de barrejar els ingredients amb la batedora i cou...
divendres, 4 de maig del 2018

NOUS CARAMEL·LITZADES

›
Sóc conscient que amb aquesta recepta d’avui de Nous Caramel·litzades no us estic posant les coses senzilles per començar l’operació biquin...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.