Cuinadiari
diumenge, 29 de juliol del 2018

PIZZA DE GALETA DECORADA

›
Com porteu les vacances escolars? Avui vinc amb una idea que podeu fer amb els nens aquest estiu i que els tindrà una estona entretinguts. E...
dilluns, 28 de maig del 2018

ESPIRALS SALADES DE PASTA DE FULL: PERNIL I FORMATGE

›
Us porte una idea molt vistosa per un dinar o un sopar de pica-pica: unes espirals de pernil i formatge. La primera vegada que vaig fer-les,...
1 comentari :
dimecres, 16 de maig del 2018

CALAMARS AMB CIGRONS i BRANDADA DE BACALLÀ

›
Cuinar amb sèpia, calamars o polp, pot ser laboriós, sobretot si els has de netejar tu a casa, però el resultat és tan bo que haurà estat un...
6 comentaris :
dimecres, 9 de maig del 2018

FLAM DE FORMATGE SEMICURAT I MASCARPONE AMB NOUS CARAMELITZADES

›
Els flams són unes de les postres més socorregudes per quan tens convidats. Simplement has de barrejar els ingredients amb la batedora i cou...
divendres, 4 de maig del 2018

NOUS CARAMEL·LITZADES

›
Sóc conscient que amb aquesta recepta d’avui de Nous Caramel·litzades no us estic posant les coses senzilles per començar l’operació biquin...
dilluns, 23 d’abril del 2018

ROSES DE LLAMINADURA PER SANT JORDI

›
Des que visc a Catalunya hi ha tres celebracions que m’agraden especialment: San Joan, la Castanyada i Sant Jordi.  Té el seu encant veure c...
divendres, 13 d’abril del 2018

MOLLETES

›
Els Molletes són uns pans molt tous, esponjosos i sense crosta típics d’Andalusia. Són plans, d’un color pàl·lid, i tenen forma redona o ll...
2 comentaris :
dimecres, 21 de març del 2018

CREMA CATALANA, CREMA DE SANT JOSEP o CREMA CREMADA

›
És bastant comú trobar la Crema Catalana a les cartes de molts restaurants. A Catalunya, acostumaven a ser unes postres de festa major, sob...
2 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.