dilluns, 28 de maig del 2018
ESPIRALS SALADES DE PASTA DE FULL: PERNIL I FORMATGE
›
Us porte una idea molt vistosa per un dinar o un sopar de pica-pica: unes espirals de pernil i formatge. La primera vegada que vaig fer-les,...
1 comentari :
dimecres, 16 de maig del 2018
CALAMARS AMB CIGRONS i BRANDADA DE BACALLÀ
›
Cuinar amb sèpia, calamars o polp, pot ser laboriós, sobretot si els has de netejar tu a casa, però el resultat és tan bo que haurà estat un...
6 comentaris :
dimecres, 9 de maig del 2018
FLAM DE FORMATGE SEMICURAT I MASCARPONE AMB NOUS CARAMELITZADES
›
Els flams són unes de les postres més socorregudes per quan tens convidats. Simplement has de barrejar els ingredients amb la batedora i cou...
divendres, 4 de maig del 2018
NOUS CARAMEL·LITZADES
›
Sóc conscient que amb aquesta recepta d’avui de Nous Caramel·litzades no us estic posant les coses senzilles per començar l’operació biquin...
dilluns, 23 d’abril del 2018
ROSES DE LLAMINADURA PER SANT JORDI
›
Des que visc a Catalunya hi ha tres celebracions que m’agraden especialment: San Joan, la Castanyada i Sant Jordi. Té el seu encant veure c...
divendres, 13 d’abril del 2018
MOLLETES
›
Els Molletes són uns pans molt tous, esponjosos i sense crosta típics d’Andalusia. Són plans, d’un color pàl·lid, i tenen forma redona o ll...
2 comentaris :
dimecres, 21 de març del 2018
CREMA CATALANA, CREMA DE SANT JOSEP o CREMA CREMADA
›
És bastant comú trobar la Crema Catalana a les cartes de molts restaurants. A Catalunya, acostumaven a ser unes postres de festa major, sob...
2 comentaris :
dimarts, 6 de març del 2018
BUNYOLS DE VENT
›
Aquest any és definitivament l’any dels bunyols!! Des que va començar la Quaresma hem fet bunyols 5 vegades i encara tenim per davant les Fa...
3 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web