Cuinadiari
dilluns, 23 d’abril del 2018

ROSES DE LLAMINADURA PER SANT JORDI

›
Des que visc a Catalunya hi ha tres celebracions que m’agraden especialment: San Joan, la Castanyada i Sant Jordi.  Té el seu encant veure c...
divendres, 13 d’abril del 2018

MOLLETES

›
Els Molletes són uns pans molt tous, esponjosos i sense crosta típics d’Andalusia. Són plans, d’un color pàl·lid, i tenen forma redona o ll...
2 comentaris :
dimecres, 21 de març del 2018

CREMA CATALANA, CREMA DE SANT JOSEP o CREMA CREMADA

›
És bastant comú trobar la Crema Catalana a les cartes de molts restaurants. A Catalunya, acostumaven a ser unes postres de festa major, sob...
2 comentaris :
dimarts, 6 de març del 2018

BUNYOLS DE VENT

›
Aquest any és definitivament l’any dels bunyols!! Des que va començar la Quaresma hem fet bunyols 5 vegades i encara tenim per davant les Fa...
3 comentaris :
dissabte, 17 de febrer del 2018

ARRÒS AMB FESOLS, BLEDES I COSTELLA

›
Per combatre el fred d’estos dies us propose un plat de cullera: un arròs caldós que pot arribar a recordar a l’ arròs amb fesols i naps , e...
dimecres, 24 de gener del 2018

MANDONGUILLES AMB FORMATGE - Polpette di carne al sugo, con cuore filante di mozzarella

›
No sé si també us passa a vosaltres, però quan vaig a un restaurant i m’agrada molt un plat, després intente reproduir-lo a casa. És el cas...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.