Cuinadiari
dimecres, 21 de març del 2018

CREMA CATALANA, CREMA DE SANT JOSEP o CREMA CREMADA

›
És bastant comú trobar la Crema Catalana a les cartes de molts restaurants. A Catalunya, acostumaven a ser unes postres de festa major, sob...
2 comentaris :
dimarts, 6 de març del 2018

BUNYOLS DE VENT

›
Aquest any és definitivament l’any dels bunyols!! Des que va començar la Quaresma hem fet bunyols 5 vegades i encara tenim per davant les Fa...
3 comentaris :
dissabte, 17 de febrer del 2018

ARRÒS AMB FESOLS, BLEDES I COSTELLA

›
Per combatre el fred d’estos dies us propose un plat de cullera: un arròs caldós que pot arribar a recordar a l’ arròs amb fesols i naps , e...
dimecres, 24 de gener del 2018

MANDONGUILLES AMB FORMATGE - Polpette di carne al sugo, con cuore filante di mozzarella

›
No sé si també us passa a vosaltres, però quan vaig a un restaurant i m’agrada molt un plat, després intente reproduir-lo a casa. És el cas...
dimarts, 16 de gener del 2018

COQUETES DE SANT ANTONI

›
El 17 de gener és la diada de Sant Antoni Abat , patró dels animals i dels traginers. A banda de la típica benedicció dels animals, al volta...
dijous, 23 de novembre del 2017

VANILLEKIPFERL, galetes de nadal amb fruits secs i vainilla

›
Durant l’advent és molt típic a països com Alemanya, Àustria o Suïssa preparar galetes de molts tipus per quan arribe el Nadal, i les Vanill...
2 comentaris :
diumenge, 29 d’octubre del 2017

FILET DE PORC IBÈRIC AMB SALSA DE XAMPINYONS I BACÓ

›
Fa un temps, quan vaig descobrir la recepta del Pulled Pork , que per cert encara no he publicar, vaig començar a endinsar-me en el món de l...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.