dissabte, 17 de febrer del 2018
ARRÒS AMB FESOLS, BLEDES I COSTELLA
›
Per combatre el fred d’estos dies us propose un plat de cullera: un arròs caldós que pot arribar a recordar a l’ arròs amb fesols i naps , e...
dimecres, 24 de gener del 2018
MANDONGUILLES AMB FORMATGE - Polpette di carne al sugo, con cuore filante di mozzarella
›
No sé si també us passa a vosaltres, però quan vaig a un restaurant i m’agrada molt un plat, després intente reproduir-lo a casa. És el cas...
dimarts, 16 de gener del 2018
COQUETES DE SANT ANTONI
›
El 17 de gener és la diada de Sant Antoni Abat , patró dels animals i dels traginers. A banda de la típica benedicció dels animals, al volta...
dijous, 23 de novembre del 2017
VANILLEKIPFERL, galetes de nadal amb fruits secs i vainilla
›
Durant l’advent és molt típic a països com Alemanya, Àustria o Suïssa preparar galetes de molts tipus per quan arribe el Nadal, i les Vanill...
2 comentaris :
diumenge, 29 d’octubre del 2017
FILET DE PORC IBÈRIC AMB SALSA DE XAMPINYONS I BACÓ
›
Fa un temps, quan vaig descobrir la recepta del Pulled Pork , que per cert encara no he publicar, vaig començar a endinsar-me en el món de l...
dimecres, 27 de setembre del 2017
COCA DE IOGURT SENSE GLUTEN
›
La coca de iogurt és una recepta que quasi tothom fa a casa. És fàcil i pràctica perquè només amb l’envàs d’un iogurt es poden mesurar la r...
6 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web