Cuinadiari
dijous, 23 de novembre del 2017

VANILLEKIPFERL, galetes de nadal amb fruits secs i vainilla

›
Durant l’advent és molt típic a països com Alemanya, Àustria o Suïssa preparar galetes de molts tipus per quan arribe el Nadal, i les Vanill...
2 comentaris :
diumenge, 29 d’octubre del 2017

FILET DE PORC IBÈRIC AMB SALSA DE XAMPINYONS I BACÓ

›
Fa un temps, quan vaig descobrir la recepta del Pulled Pork , que per cert encara no he publicar, vaig començar a endinsar-me en el món de l...
dimecres, 27 de setembre del 2017

COCA DE IOGURT SENSE GLUTEN

›
La coca de iogurt és una recepta que quasi tothom fa a casa. És fàcil i pràctica perquè només amb l’envàs d’un iogurt es poden mesurar la r...
6 comentaris :
dimecres, 13 de setembre del 2017

MELMELADA DE FIGA

›
Mon pare té 3 figueres al bancal, i tot i que ens agraden molt les figues acabades de collir, arriba un moment que ja no donem a l’abast men...
1 comentari :
dissabte, 5 d’agost del 2017

CAFÈ FRED AMB LLIMONA I CANYELLA

›
A València, a l’estiu, a banda d’ orxata i granissats , és molt habitual que la gent demane un “cafè del temps”. El Cafè del temps és el ...
4 comentaris :
dimarts, 25 de juliol del 2017

TORRADA AMB ALVOCAT, SALMÓ, TOMÀQUET I MOZZARELLA

›
Ara que les tomaques comencen a estar ben bones, us porte una recepta molt adient per un sopar ràpid d’estiu. És una recepta molt senzilla d...
2 comentaris :
diumenge, 19 de març del 2017

BRANDADA DE BACALLÀ. Recepta pas a pas

›
La brandada de bacallà és un d’aquells plats que es poden servir com aperitiu amb unes torrades, gratinat al forn amb formatge o sense; es...
4 comentaris :
dijous, 16 de febrer del 2017

HUESITOS CASOLANS (Barretes cruixents de amb crema de cacau i avellanes i xocolata)

›
Des de l’última edició de Master Chef Junior , les meues filles només volen provar noves receptes, siguen dolces o salades. La darrera recep...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.