Cuinadiari
dimarts, 25 de juliol del 2017

TORRADA AMB ALVOCAT, SALMÓ, TOMÀQUET I MOZZARELLA

›
Ara que les tomaques comencen a estar ben bones, us porte una recepta molt adient per un sopar ràpid d’estiu. És una recepta molt senzilla d...
2 comentaris :
diumenge, 19 de març del 2017

BRANDADA DE BACALLÀ. Recepta pas a pas

›
La brandada de bacallà és un d’aquells plats que es poden servir com aperitiu amb unes torrades, gratinat al forn amb formatge o sense; es...
4 comentaris :
dijous, 16 de febrer del 2017

HUESITOS CASOLANS (Barretes cruixents de amb crema de cacau i avellanes i xocolata)

›
Des de l’última edició de Master Chef Junior , les meues filles només volen provar noves receptes, siguen dolces o salades. La darrera recep...
dimecres, 1 de febrer del 2017

GOTET DE FOIE I CEPS

›
Sabeu que amb 4 ingredients i menys de mitja hora podeu preparar aquest gotets per sorprendre els vostres convidats? Us expliquem com. L’el...
2 comentaris :
dijous, 26 de gener del 2017

MONGETES AMB CLOÏSSES (Versió Ràpida)

›
Amb el fred que està fent aquests dies el que més apeteix són els plats de cullera. Els fesols amb cloïsses d’avui podrien ser una aproxim...
2 comentaris :
dijous, 29 de desembre del 2016

POLLASTRE AMB ESCAMARLANS. PLAT DE MAR I MUNTANYA

›
El pollastre amb escamarlans és un dels plats de mar i muntanya més representatius de la cuina catalana. És un plat molt saborós, d’aquells...
7 comentaris :
dimarts, 20 de desembre del 2016

GAMBES ARREBOSSADES AMB ARRÒS VERD CRUIXENT

›
Ja tenia ganes de fer aquestes Gambes Arrebossades amb Arròs Verd que ens va ensenyar l’Ada Parellada a la Mostra de Sant Vicenç dels Horts...
1 comentari :
dimecres, 2 de novembre del 2016

AMANIDA DE MAGRANA I PERNIL AMB VINAGRETA DE GERDS

›
Una amanida de colors i sabors contrastats amb una fruita típica de la tardor com a protagonista: la magrana . Ingredients*: enciams v...
2 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.