Cuinadiari
dijous, 26 de gener del 2017

MONGETES AMB CLOÏSSES (Versió Ràpida)

›
Amb el fred que està fent aquests dies el que més apeteix són els plats de cullera. Els fesols amb cloïsses d’avui podrien ser una aproxim...
2 comentaris :
dijous, 29 de desembre del 2016

POLLASTRE AMB ESCAMARLANS. PLAT DE MAR I MUNTANYA

›
El pollastre amb escamarlans és un dels plats de mar i muntanya més representatius de la cuina catalana. És un plat molt saborós, d’aquells...
7 comentaris :
dimarts, 20 de desembre del 2016

GAMBES ARREBOSSADES AMB ARRÒS VERD CRUIXENT

›
Ja tenia ganes de fer aquestes Gambes Arrebossades amb Arròs Verd que ens va ensenyar l’Ada Parellada a la Mostra de Sant Vicenç dels Horts...
1 comentari :
dimecres, 2 de novembre del 2016

AMANIDA DE MAGRANA I PERNIL AMB VINAGRETA DE GERDS

›
Una amanida de colors i sabors contrastats amb una fruita típica de la tardor com a protagonista: la magrana . Ingredients*: enciams v...
2 comentaris :
diumenge, 30 d’octubre del 2016

PANELLETS D’AVELLANA

›
Els panellets més tradicionals són els que es fan amb massapà d’ametlla i es cobreixen amb pinyons . A més de fer-los amb pinyons, també els...
2 comentaris :
dimecres, 12 d’octubre del 2016

CONILL EN SALSA DE CAVA I AMETLLES

›
A començaments d’estiu vaig visitar juntament amb altres blogaires les Caves de Celler Vell que es troben en un turonet als afores de San...
2 comentaris :
dijous, 15 de setembre del 2016

AMANIDA DE TOMACA AMB ANXOVES, SEITONS I BACALLÀ

›
Hi ha receptes senzilles i poc elaborades que tenen èxit pel simple fet de disposar de bona matèria primera. És el cas d’esta amanida de tom...
2 comentaris :
dissabte, 18 de juny del 2016

TORRADA AMB CONFIT D’ÀNEC, VERDURES I ALL I OLI DE POMA

›
Hui venim amb una recepta original i vistosa que podeu fer tant per sopar com per a un àpat a base de pidadetes . Per a elaborar esta torrad...
2 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.