Cuinadiari
dijous, 21 d’abril del 2016

PASTÍS DE FORMATGE AMB MELMELADA DE GERDS

›
A casa, des de fa uns anys, qui compleix anys tria el menú del seu aniversari i el pastís. Aquesta setmana, la Jana ha fet 8 anys, i per ter...
2 comentaris :
dijous, 7 d’abril del 2016

CONILL EN SALSA DE NYORES I FRUITS SECS DE LA LOURDES

›
Fa un temps, parlant amb un company de feina sobre com cuinar el conill, em va explicar la manera com el feia sa mare. M’encanta que em cont...
6 comentaris :
dijous, 31 de març del 2016

COCA DE LLANDA DE CARABASSA

›
Al bloc, a més de la Coca de Llanda típica  en tenim unes quantes de versions de coques dolces: amb taronja , amb iogurt , amb taronja i io...
4 comentaris :
divendres, 25 de març del 2016

FARINADES, “FARINAES” O FARINOSES

›
Hui us porte una recepta de Pasqua que es fa molt a Vinaròs , el poble de la meua àvia i de ma mare. Al bloc ja vaig publicar fa temps la r...
5 comentaris :
dimarts, 1 de març del 2016

ARRÒS AMB CONILL, FAVES I CARXOFES

›
Avui us portem l’ Arròs de Pagès que va fer la Cristina Roig a la Mostra de Sant Vicenç dels Horts . És un arròs a la cassola molt saborós ...
2 comentaris :
dimarts, 2 de febrer del 2016

XIPS DE CARXOFA

›
A finals de gener, en un dels tallers de cuina en directe que es van fer a la 32a Mostra de Sant Vicenç dels Horts, la Cristina Roig , xef...
4 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.