divendres, 20 de març del 2015
VERAT A L’ALL CREMAT
›
Cada mes, la Mercè de Destapant Cassoles , llança la iniciativa Del Blog al Plat. Ella proposa un blog i qui vullga participar, el que ha de...
6 comentaris :
dimecres, 11 de març del 2015
CIGRONS AMB BACALLÀ I MANDONGUILLES DE PA
›
La recepta de hui és una recepta tradicional que es fa en temps de Quaresma. Porta cigrons , bacallà , bledes o espinacs , creïlles i unes...
3 comentaris :
dijous, 26 de febrer del 2015
PASTÍS DE TARONJA I AMETLLA AMB COBERTURA DE XOCOLATA
›
Fa uns mesos, el Toni, un company de feina, em va passar un link del blog Vacarisses Corre , una Associació esportiva de Vacarisses a la qua...
18 comentaris :
dijous, 29 de gener del 2015
ALL I PEBRE DE LLOBARRO
›
L’ all i pebre és un plat típic dels pobles que envolten l’Albufera. Tradicionalment es fa amb anguila però a banda que fora d’aquestes pob...
10 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web