Cuinadiari
dijous, 29 de gener del 2015

ALL I PEBRE DE LLOBARRO

›
L’ all i pebre és un plat típic dels pobles que envolten l’Albufera. Tradicionalment es fa amb anguila però a banda que fora d’aquestes pob...
10 comentaris :
dilluns, 19 de gener del 2015

BLEDES I PATATA AMB SALSETA D’ALLS I PEBRE ROIG

›
Esteu intentant tornar a la normalitat d’abans de les festes? Amb el post de hui, més que donar-vos una recepta, pretenc fer-vos suggeriment...
8 comentaris :
dimarts, 23 de desembre del 2014

POLVORONS D’AMETLLA I AVELLANA de Paco Torreblanca

›
Tota la vida hem fet els dolços de Nadal a casa: pastissets de moniato, torrons, mantegades, polvorons, etc. L’any passat, justament el dia ...
4 comentaris :
dimarts, 16 de desembre del 2014

LLAGOSTINS O GAMBES AMB SALSA D’AMETLLES I CAVA

›
Hui portem una recepta ideal per a les festes de Nadal, uns Llagostins amb Salsa d’Ametlles i Cava que reuneixen tot allò que busquem quan...
5 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.