Cuinadiari
diumenge, 15 de juny del 2014

COCA DE XOCOLATA AMB PASTA DE FULL

›
S’acosta Sant Joan i aquesta pot ser una opció de coca per a la revetlla, sobre tot si hi ha nens. És molt senzilla i en mitja hora la tens ...
10 comentaris :
dimarts, 27 de maig del 2014

POLP GUISAT

›
A casa, com ja sabeu, som molt de mar. A banda que el meu avi era mariner, un dels hobbies de mon pare era anar a pescar, a bussejar i a “po...
19 comentaris :
divendres, 9 de maig del 2014

LLANDETA O CRUET DE PEIX

›
A casa sempre hem menjat molt peix. El fet de viure a la costa i tenir un avi mariner ens va donar tots els números perquè sopàrem peix dia ...
6 comentaris :
diumenge, 4 de maig del 2014

BOMBONS D’AVELLANA, AMETLLA I XOCOLATA i Feliç Dia de la Mare!

›
Ja teniu regal per a les vostres mares? Què tal uns bombons de xocolata farcits de pranilé d’avellanes i ametlles? Ingredients per a 30-35...
4 comentaris :
dissabte, 12 d’abril del 2014

TINTAR OUS DE PASQUA DE FORMA NATURAL-II

›
Hi ha una entrada al bloc on comentavem com es podien tintar ous d’una forma natural utilitzant pells de ceba. Els ous d’avui els hem tint...
6 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.