Cuinadiari
dissabte, 12 d’abril del 2014

TINTAR OUS DE PASQUA DE FORMA NATURAL-II

›
Hi ha una entrada al bloc on comentavem com es podien tintar ous d’una forma natural utilitzant pells de ceba. Els ous d’avui els hem tint...
6 comentaris :
dimecres, 9 d’abril del 2014

GATROBLOCAIRES & AULA COOKTIME: Tarda d’Embotits, Taller de Tapes creatives, Postres i molt més a Sant Celoni

›
El dissabte 22 de març uns quants gastroblocaires vam passar una tarda d’allò més productiva a Sant Celoni. La primera visita que ens va pr...
6 comentaris :
divendres, 21 de març del 2014

ARRÒS AMB CROSTA (Arròs amb Costra)

›
Els que em conegueu o em seguiu, sabeu de la meua debilitat per l’arròs, i especialment per l’ Arròs al Forn . Abans de les vacances d’esti...
20 comentaris :
dilluns, 10 de març del 2014

COCA DE XOCOLATA I MELMELADA

›
Esta coca és una de les coques preferides a casa. Segons la presenteu pot ser una coca per berenar o esmorzar, o ben decorada, es pot transf...
11 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.