Cuinadiari
diumenge, 22 de desembre del 2013

TORRÓ D’AVELLANES

›
Desprès de fer dues vegades Torró de Xixona sense obtenir el resultat desitjat, he arribat a la conclusió que el Torró a la Pedra és el tor...
9 comentaris :
dilluns, 9 de desembre del 2013

AMANIDA DE POMA AGREDOLÇA

›
Esta Amanida de Poma Agredolça és un clàssic del receptari de ma mare. És fàcil de fer, és lleugera i acostuma a agradar molt a la gent, un...
12 comentaris :
dijous, 28 de novembre del 2013

FLAM RÀPID EN MICROONES per a xiquets i no tan xiquets

›
Si hi ha una cosa que espere cada mes amb il·lusió són les propostes de Memòries d’una Cuinera . Sempre les presenten contant-nos una històr...
10 comentaris :
dijous, 21 de novembre del 2013

GOTET DE LLIMONA, LLET CONDENSADA I IOGURT AMB CRUIXENT DE GALETA

›
Avui us porte unes postres d’emergència per quan tens convidats. És d’aquelles receptes que fas a última hora perquè has dedicat el temps qu...
10 comentaris :

CRUIXENT DE GALETA AMB AMETLLA

›
Portem un Cruixent de Galeta amb Ametlla que hem fet per acompanyar unes Postres de Llimona . Aquest cruixent de galeta és una elaboració qu...
4 comentaris :
dijous, 14 de novembre del 2013

ROQUES CRUIXENTS DE XOCOLATA I CORNFLAKES

›
A començaments de novembre, Cuinadiari va fer 2 anyets! Tot i que podeu trobar alguna excepció, he volgut i he intentat que durant aquesto...
13 comentaris :
dimecres, 6 de novembre del 2013

REMENAT DE FESOLS AMB BOTIFARRA – Blogs Contra la Fam i el Gran Recapte

›
Com ja us vam explicar en l’entrada anterior, l’últim cap de setmana de novembre es durà a terme la Campanya de Recollida d’aliments promog...
9 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.