Cuinadiari
dimecres, 2 d’octubre del 2013

POLLASTRE ROSTIT FARCIT DE DÀTILS, BACÓ I POMA

›
A primera vista pot semblar que cuinar un pollastre sencer al forn , siga massa elaborat, però realment no és així. Aquesta recepta és de le...
15 comentaris :
dijous, 19 de setembre del 2013

AMANIDA DE LLENTIES AMB VERAT ESCABETXAT, RAÏM I FORMATGE

›
Sempre m’han agradat les amanides de llegums amb tonyina o amb verat en escabetx , i aprofitant que l’altre dia en vam fer, avui hem prepara...
17 comentaris :
dimarts, 17 de setembre del 2013

CAVALLA (VERAT) EN ESCABETX

›
Tot i que podem trobar peix blau durant tot l’any, al voltant de l’estiu és el moment òptim d’aquest tipus de peix, a més el podem adquirir...
13 comentaris :
dimecres, 4 de setembre del 2013

GRANISSAT DE LLIMONA O AIGUALLIMÓ

›
El Granissat de Llima (llimona) o Aiguallimó és una recepta fàcil i ràpida de fer amb la Thermomix. És ideal per combatre les calors de l’e...
20 comentaris :
divendres, 19 de juliol del 2013

CuinaDiari al Cuines de TV3: Fem un Arròs al Forn

›
La publicació d’esta setmana arriba una mica amb retard i és que m’he esperat fins a avui per poder oferir-vos esta entrada: Aquesta setman...
26 comentaris :
dimecres, 10 de juliol del 2013

FONDUE DE FORMATGE EN PA DE PAGÈS

›
L’estiu és temps de soparets amb amics i la recepta d’avui és ideal per aquestes ocasions. Quan la fem a casa, a tothom li agrada, a més, es...
12 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.