divendres, 19 de juliol del 2013
CuinaDiari al Cuines de TV3: Fem un Arròs al Forn
›
La publicació d’esta setmana arriba una mica amb retard i és que m’he esperat fins a avui per poder oferir-vos esta entrada: Aquesta setman...
26 comentaris :
dimecres, 10 de juliol del 2013
FONDUE DE FORMATGE EN PA DE PAGÈS
›
L’estiu és temps de soparets amb amics i la recepta d’avui és ideal per aquestes ocasions. Quan la fem a casa, a tothom li agrada, a més, es...
12 comentaris :
dimecres, 3 de juliol del 2013
BANOFFEE PIE
›
Este pastís sempre ha estat en el meu repertori de postres. És un pastís que es fa amb una base de galeta que cobrim amb una capa de dolç de...
8 comentaris :
BASE DE GALETES PER A PASTISSOS
›
Aquesta és una base per a pastissos molt senzilla de fer. Queda molt bé amb pastissos de crema, de formatge, de xocolata, etc. Avui l’hem u...
11 comentaris :
DOLÇ DE LLET (TOFFEE)
›
El dolç de llet és una elaboració que podem fer fàcilment a casa. Avui l’hem utilitzat per a fer la recepta del Banoffee Pie , però també es...
8 comentaris :
dimecres, 26 de juny del 2013
FLAMENQUINES DE PERNIL I FORMATGE AMB PA DE MOTLLE
›
Quan vam publicar el blog al novembre de 2011, volíem que ja hi hagués una sèrie de receptes. Aquestos flamenquines van ser una d'aquell...
13 comentaris :
dimecres, 19 de juny del 2013
AMANIDA DE TOMACA AMB ALLS TENDRES, OU DUR I SALAONS
›
Qui no s’ha preparat alguna vegada la típica amanida amb tomaca, ou dur i tonyina o moixama, alguna anxoveta, bacallà… és bona eh? Doncs avu...
12 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web