Cuinadiari
dimecres, 26 de juny del 2013

FLAMENQUINES DE PERNIL I FORMATGE AMB PA DE MOTLLE

›
Quan vam publicar el blog al novembre de 2011, volíem que ja hi hagués una sèrie de receptes. Aquestos flamenquines van ser una d'aquell...
13 comentaris :
dimecres, 19 de juny del 2013

AMANIDA DE TOMACA AMB ALLS TENDRES, OU DUR I SALAONS

›
Qui no s’ha preparat alguna vegada la típica amanida amb tomaca, ou dur i tonyina o moixama, alguna anxoveta, bacallà… és bona eh? Doncs avu...
12 comentaris :
dijous, 13 de juny del 2013

PITS DE POLLASTRE FARCITS AMB PERNIL I FORMATGE

›
Fa temps se’m va ficar en el cap que havia d’aprendre a tallar i desossar un pollastre sense desgraciar-lo. Desprès de veure uns quants víde...
16 comentaris :
dimecres, 5 de juny del 2013

PASTA DE FULL AMB DÀTILS I BACÓ

›
Avui us portem un Pastís Salat que hem fet amb pasta de full i hem farcit amb formatge , dàtils i bacó. És una recepta molt fàcil am...
17 comentaris :
dimarts, 28 de maig del 2013

BROQUETES

›
Les broquetes són una bona opció per quan tens convidats. No costen gens de fer i gairebé agraden a tothom. Fins i tot, pots deixar els ingr...
15 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.