Cuinadiari
dimecres, 6 de febrer del 2013

SÉPIA GUISADA

›
La sépia (sípia per als catalans) és un ingredient que dóna molt gust als plats on la poses. A mi m’agrada molt cuinar-la amb patates, amb p...
16 comentaris :
dimecres, 30 de gener del 2013

CREMA DE SOPA DE CEBA I ALL

›
Amb les Sopes d’All o de Ceba tot va a gustos. Hi ha qui les troba boníssimes però hi ha també qui no les pot ni veure. La recepta d’avui ...
14 comentaris :
dimecres, 23 de gener del 2013

OUS A LA NEU

›
Els Ous a la Neu són unes postres que ens feia la meua àvia quan anàvem els diumenges a dinar a sa casa. Fa il·lusió recuperar plats que ha...
12 comentaris :
dimecres, 16 de gener del 2013

MACARRONS AMB BOTIFARRA I CEPS

›
Ens agrada molt fer aquesta recepta a casa, sobre tot perquè al meu marit li recorden als macarrons que feia la seua iaia Carmeta i és que ...
13 comentaris :
divendres, 11 de gener del 2013

ESPINES D’ANXOVA FREGIDES

›
Avui hem dessalat anxoves i amb les espines que els hem tret, hem fet aquest curiós aperitiu. D’això se’n diu aprofitar al màxim els ingred...
12 comentaris :

COM DESSALAR ANXOVES

›
A casa fa un temps que comprem les anxoves en sal i posteriorment les dessalem nosaltres. És una feina entretinguda però d’aquelles que val ...
3 comentaris :
dijous, 27 de desembre del 2012

TORRADETES AMB VENTRESCA, MELMELADA DE TOMACA I OLIVADA

›
No tenia previst tornar a publicar fins desprès de Reis però qualsevol excusa és bona! I és que les noies de Memòries d’una Cuinera ens han...
29 comentaris :
diumenge, 23 de desembre del 2012

CuinaDiari al TeleNotícies de TV3

›
Avui hem sortit al Telenotícies Migdia de TV3 . Si cliqueu la imatge podreu veure el vídeo de la Campanya “No llencem menjar” . Marta
11 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.