dimarts, 30 d’octubre del 2012
LA CASTANYADA I EL PRIMER ANYET DE CuinaDiari
›
Avui fa un any, publicava aquesta entrada... Per fi, desprès de 3 mesos m’he decidit a fer públic el bloc. I m’agrada la data: LA CASTANY...
16 comentaris :
diumenge, 28 d’octubre del 2012
GALETES DE MANTEGA ESTIL DANESES
›
La proposta d’aquest mes de Memòries d’una Cuinera són les galetes, una proposta ben encertada ja que a casa últimament ens ha donat per fe...
15 comentaris :
SUCRE GRANULAT AMB UN TOC D’ANÍS
›
Aquesta és una elaboració que és molt senzilla i és molt útil tenir-la ja feta al rebost per utilitzar-la en receptes com coques dolces, gal...
1 comentari :
dijous, 25 d’octubre del 2012
CODONYAT (TMX)
›
La tardor és època de codonys i per tant, un bon moment per preparar aquesta recepta. És una elaboració que amb la TMX no és gens ...
2 comentaris :
dimecres, 24 d’octubre del 2012
TRUITA DE BACALLÀ
›
Fa un temps us vam publicar un post sobre com dessalar el bacallà . Amb bacallà dessalat es poden fer moltes receptes i al bloc ja n’hem pu...
10 comentaris :
dimarts, 16 d’octubre del 2012
PA DE PAGÉS AMB FARINA DE BLAT I SÈGOL per al World Bread Day 2012
›
A finals de setembre, des del Blog HEMC anunciaven la setena edició del Dia Mundial del Pa , un event que se celebra cada 16 d’octubre i qu...
11 comentaris :
dissabte, 13 d’octubre del 2012
PASTÍS DE CARABASSA I BOTIFARRA DE CEBA (MORCILLA)
›
Com ja us he posat en uns altres posts els valencians cuinem molt amb carabassa. Tenint en compte que ja tenim al bloc un pastís de carabass...
9 comentaris :
dimecres, 3 d’octubre del 2012
VERDURES AMB SALSA DE SOIA, POLLASTRE I FIDEUS
›
Ja feia temps que no us posava una recepta internacional i avui porte aquest plat de Verduretes amb Salsa de Soia, Pollastre i Fideus, un p...
7 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web