dijous, 31 de maig del 2012
PIZZA EN 5 MINUTS
›
La meua proposta per aquest cap de setmana és gairebé més una idea que no pas una recepta. Segur que us ha passat que arriba la nit de diss...
8 comentaris :
dissabte, 26 de maig del 2012
SCOTCH EGGS i benvinguda primavera!
›
A Memòries d’una Cuinera aquest mes ens proposen que fem una recepta amb Ous farcits . M’ho han posat difícil perquè no sóc gaire amiga de...
17 comentaris :
dimarts, 22 de maig del 2012
CRESPELLS DE FLOR D’ACÀCIA
›
La primera vegada que vaig menjar flors d'acàcia va ser un dia que la mare de la Mirela les va portar de Romania. Desconeixia to...
16 comentaris :
diumenge, 20 de maig del 2012
RISOTTO AMB BOTIFARRA I BOLETS
›
Ja sabeu que l’arròs és un dels plats que més m’agraden, supose que és per les meues arrels valencianes. Tot i així avui us porte un ri...
10 comentaris :
diumenge, 13 de maig del 2012
LLESCA D’IBÈRICS
›
El repte d’este mes de la Recepta del 15 dels Blocs Xocolata Desfeta i Els fogons de La Bordeta són els entrepans . Aquest mes el repte ...
9 comentaris :
dijous, 10 de maig del 2012
XATÓ (AMANIDA D’ESCAROLA)
›
La recepta de hui (avui) és molt típica a la zona del Garraf i del Penedés, fins i tot per aquella zona hi ha festes i rutes dedicades a ...
5 comentaris :
DESSALAR EL BACALLÀ
›
Avui dia es pot comprar bon bacallà dessalat a les botigues i als mercats i és molt pràctic. No obstant, a mi m'agrada dessalar-lo...
1 comentari :
dijous, 3 de maig del 2012
FIDEUS AMB SÈPIA, LLAGOSTINS I CARXOFES
›
Aprofitant que encara podem trobar carxofes al mercat, avui us porte estos Fideus amb Sèpia, Llagostins i Carxofes , un àpat molt casolà ...
5 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web