Cuinadiari
dijous, 31 de maig del 2012

PIZZA EN 5 MINUTS

›
La meua proposta per aquest cap de setmana és gairebé més una idea que no pas una recepta. Segur que us ha passat que arriba la nit de diss...
8 comentaris :
dissabte, 26 de maig del 2012

SCOTCH EGGS i benvinguda primavera!

›
A Memòries d’una Cuinera aquest mes ens proposen que fem una recepta amb Ous farcits . M’ho han posat difícil perquè no sóc gaire amiga de...
17 comentaris :
dimarts, 22 de maig del 2012

CRESPELLS DE FLOR D’ACÀCIA

›
  La primera vegada que vaig menjar flors d'acàcia va ser un dia que la mare de la Mirela les va portar de Romania. Desconeixia to...
16 comentaris :
diumenge, 20 de maig del 2012

RISOTTO AMB BOTIFARRA I BOLETS

›
Ja sabeu que l’arròs és un dels plats que més m’agraden, supose que és per les meues arrels valencianes. Tot i així avui us porte un ri...
10 comentaris :
diumenge, 13 de maig del 2012

LLESCA D’IBÈRICS

›
El repte d’este mes de la Recepta del 15 dels Blocs Xocolata Desfeta i Els fogons de La Bordeta són els entrepans . Aquest mes el repte ...
9 comentaris :
dijous, 10 de maig del 2012

XATÓ (AMANIDA D’ESCAROLA)

›
La recepta de hui (avui) és molt típica a la zona del Garraf i del Penedés, fins i tot per aquella zona hi ha festes i rutes dedicades a ...
5 comentaris :

DESSALAR EL BACALLÀ

›
Avui dia es pot comprar bon bacallà dessalat a les botigues i als mercats i és molt pràctic. No obstant, a mi m'agrada dessalar-lo...
1 comentari :
dijous, 3 de maig del 2012

FIDEUS AMB SÈPIA, LLAGOSTINS I CARXOFES

›
Aprofitant que encara podem trobar carxofes al mercat, avui us porte estos Fideus amb Sèpia, Llagostins i Carxofes , un àpat molt casolà ...
5 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.