Cuinadiari
dissabte, 28 d’abril del 2012

CARQUINYOLS o ROSEGONS D’AMETLLA I AVELLANA (CARQUINYOLIS)

›
No és habitual veure a CuinaDiari receptes que només he fet una vegada, però aquí en teniu una. La raó ha estat el repte de Memòries d’una...
6 comentaris :
diumenge, 22 d’abril del 2012

COQUES DE DACSA (I BLAT)

›
Esta setmana us porte una altra recepta tradicional valenciana que es fa molt a les comarques de la Marina Alta, Marina Baixa, la Safor...
16 comentaris :
dissabte, 21 d’abril del 2012

CuinaDiari a la Vanguardia

›
Ahir va ser un bon dia per a CuinaDiari: em van publicar el bloc a la vanguardia.com Moltes gràcies a tots per la confiança!! Marta htt...
1 comentari :
diumenge, 15 d’abril del 2012

ARRÒS AMB FESOLS I NAPS

›
L’arròs amb fesols i naps és un arròs caldós típic de moltes comarques valencianes. Podeu trobar variacions en els ingredients utilitza...
10 comentaris :
dissabte, 7 d’abril del 2012

TINTAR OUS DE PASQUA DE FORMA NATURAL-I

›
Saps que pots tintar ous a casa sense necessitat de colorants artificials? Només necessitaràs unes quantes pells de fora de la ceba i ficar...
1 comentari :

MONA DE PASQUA VALENCIANA

›
Els valencians encara fem les mones de Pasqua com es feien tradicionalment: és a dir, amb una massa fermentada tipus brioix que guarni...
20 comentaris :
dimarts, 3 d’abril del 2012

CIGRONS AMB CLÒTXINES (MUSCLOS)

›
Esta és una recepta ben senzilla, ràpida i està molt bona. Necessites uns ingredients mínims i la tindràs preparada en un tres i no res. ...
3 comentaris :
diumenge, 25 de març del 2012

CRESPELLS DE BORRATJA o BORRAINA (CRESPILLOS DE BORRAJAS)

›
  A Aragó, cap a la tardor, és molt típic cuinar les borraines, sobretot bullides amb creïlles.  És una planta de la que s'aprofita to...
5 comentaris :
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.