Cuinadiari
diumenge, 25 de març del 2012

CRESPELLS DE BORRATJA o BORRAINA (CRESPILLOS DE BORRAJAS)

›
  A Aragó, cap a la tardor, és molt típic cuinar les borraines, sobretot bullides amb creïlles.  És una planta de la que s'aprofita to...
5 comentaris :
diumenge, 18 de març del 2012

BUNYOLS DE CARABASSA

›
Demà és Sant Josep, dia en què culminen les Falles, i encara que no hem pogut baixar per terres valencianes, no m’he oblidat de fer uns bun...
10 comentaris :
dilluns, 12 de març del 2012

POLLASTRE TIKKA MASALA

›
El pollastre masala és un dels plats més saborosos de la cuina asiàtica, cremós i suau...deliciós. Es fa normalment amb trossos de pi...
10 comentaris :

LLENTIES (LLENTILLES) AL CURRI

›
    El repte de la recepta del 15 dels blocs XocolataDesfeta i Els Fogons de La Bordeta d’aquest mes són les llenties. Com portava tem...
8 comentaris :
dimarts, 6 de març del 2012

PA DE PAGÉS FET A CASA (EN OLLA)

›
A banda del Pain à l’Ancienne del Peter Reinhart que us vaig penjar pel repte del 15 de fa uns mesos encara no havia posat cap recepta de p...
7 comentaris :
dimecres, 29 de febrer del 2012

ARRÒS A BANDA

›
Hi ha tantes receptes d’ arròs a banda com cuiners. Aquesta és la que sempre ha fet ma mare a casa i a mi em resulta molt gustosa i senz...
11 comentaris :

ALL I OLI DE MORTER (AMB ROVELL D’OU)

›
L’altre dia vam fer un arròs a banda i què millor que acompanyar-lo amb un bon all i oli . L’all i oli és una salsa que, com el seu n...

FUMET DE PEIX

›
Fa un temps vam penjar la recepta de fumet concentrat de peix/ gambes . El fumet de peix concentrat, l’usem per a enriquir plats de pe...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.