Cuinadiari
dimecres, 28 de desembre del 2011

MILFULLES DE VERDURA I RUL·LO DE CABRA AMB DUES SALSES

›
Si ja esteu pensant en menús de Nadal, Cap d’Any etc., aquest plat pot ser una bona opció si l’acompanyes d’un filet amb foie i codonyat... ...

BRAÇ DE GITANO SALAT

›
Un braç de gitano atípic. Està molt bo el contrast del dolç del pa de pessic i el farcit saladet... Un braç de gitano semblant a aq...

TIMBAL DE BACALLÀ AMB SALSA DE TOMACA I CREÏLLES (patates)

›
Fa dies vam penjar una recepta al bloc de Bacallà amb Salsa de Tomaca i Patates . Aquesta recepta nosaltres la fem normalment per a sopar un...

COM FER OUS POCHÉ O ESCALFATS

›
Quan era menuda m’encantaven els ous passats per aigua. Ara preferisc els poché ja que aconsegueixes disfrutar d’un ou amb el rovell cru pe...
5 comentaris :

SALSA PER A CALÇOTS... I PER A MÉS

›
Malgrat no hi ha dues salses per acompanyar els calçots iguals sí que comparteixen uns ingredients comuns: tomàquets i alls escalivats, nyo...
dijous, 22 de desembre del 2011

POLVORONS AMB AMETLLA

›
La primera vegada que vaig fer polvorons va ser el primer Nadal amb TMX. Mai hagués pensat que una cosa tan bona era possible fer-la a ...

TORRÓ A LA PEDRA

›
Este torró és un dels que més m’agrada, juntament amb el Torró de massapà, xocolata i fruits secs . S’assembla al torró de Xixona,...
dijous, 15 de desembre del 2011

TARONJA I MANDARINA EN TRES TEXTURES AMB CREMA DE IOGURT- Recepta guanyadora Concurs Naranjas Costa

›
Ara que és temporada de taronges i mandarines, aprofitaré per mostrar-vos aquesta recepta de Taronja i Mandarina en tres textures amb Cr...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.