Cuinadiari
dilluns, 10 d’octubre del 2011

MINESTRONE

›
La sopa Minestrone és una sopa típica d’Itàlia que es fa amb verdures, arròs o pasta i llegums. És molt fàcil de fer i en mitja hora pots ...
diumenge, 9 d’octubre del 2011

CALDO FÀCIL “DE DIARI”

›
Este caldo és molt bàsic si el comparem amb el putxero valencià o l’escudella catalana perquè els ingredients que porta són mínims. Tot i ai...
1 comentari :

COSTELLES DE PORC AMB MEL I CREÏLLES AL MICROONES

›
Un recepta per a xuplar-se els dits!! Ingredients per a 4 persones: -Per a les costelles: 1,5 kg de costelles de porc Sal...
2 comentaris :
dijous, 6 d’octubre del 2011

CEBA CONFITADA

›
Una recepta molt polivalent que pots usar com a guarnició de carns, , per a farcir coques, en pintxos, etc. i com no és d’estr...
2 comentaris :

BESCUIT DE TARONJA I IOGURT

›
Aquesta recepta és un clàssic de la TMX. En realitat és una versió més de la coca Maria, la coca de mida, el pa de pessic de iogurt...és un ...
1 comentari :
dimarts, 4 d’octubre del 2011

SALMÓ MARINAT

›
Aquesta és una d'aquelles receptes que pot tenir preparada amb antelació i utilitzar-la en moltes ocasions, per quan et venen convidat...
1 comentari :
dissabte, 1 d’octubre del 2011

PEUS DE PORC AMB POLLASTRE

›
Una recepta de l'Arguiñano amb un lleuger tunejat i amb molt "fundamento" com ell acostuma a dir.  Ingredient...

TRINXAT DE COL AMB PATATA

›
Reconec no tinc debilitat per la col però aquesta recepta tan catalana m'agrada molt. Ingredients: 750 g de col verda d...
‹
›
Inici
Visualitza la versió per a web

Sobre mi

La meva foto
Visualitza el meu perfil complet
▼
Amb la tecnologia de Blogger.