tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post8720513220374539420..comments2024-01-15T11:11:52.145+01:00Comments on Cuinadiari: COBERTURES PER A PASTISSOSMarta CuinaDiarihttp://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-1384773188358504742016-05-19T15:36:42.763+02:002016-05-19T15:36:42.763+02:00Supose que et refereixes al típic "chocolate ...Supose que et refereixes al típic "chocolate a la taza". Jo l'utilitzaria per a farcir però no ho tinc clar si ho faria per a cobrir-lo. Acabat de fer té una textura bonica pero desprès quan es refreda queda grumollosa. A més si a sobre vols posar fondant, pot ser relliscaria i no quedaria ben enganxat. A més, no el deixaria fora de la nevera per si la llet que hi poses es fa agra. Si t'agrada la xocolata, per a la cap intermitja entre el pastís i el fondant pots posar una capa de nutella/nocilla o una barreja de mantega, sucre glas i aquesta xocolata que em comentes. Espere que t'haja aclarit alguna cosa! Merci pel comentari,<br />MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-2778349205393907182016-05-18T21:42:31.118+02:002016-05-18T21:42:31.118+02:00hola que xulis!!! una pregunta si utilitzo la xoco...hola que xulis!!! una pregunta si utilitzo la xocolata desfeta amb llet, el que vindria ser una taza de xocolata bullit, es pot utilitzar per fer un pastis? i es pot guardar fora de la nevera? tinc dubtes sobre la conservacio, ja que jo vull fer un pastis amb cobertura fondant i es te que guardar fora la nevera, merci!!!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-21117674001831082152012-05-22T11:34:14.566+02:002012-05-22T11:34:14.566+02:00Molt útil Marta. Sempre tenia dubtes sobre les cob...Molt útil Marta. Sempre tenia dubtes sobre les cobertures de pastissos i ara m'ho has aclarit.<br />A veure quan poses la recepta del pastís "sacher" o algo així.<br />LidiaAnonymousnoreply@blogger.com