tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post7242420770669771571..comments2024-01-15T11:11:52.145+01:00Comments on Cuinadiari: BASE DE GALETES PER A PASTISSOSMarta CuinaDiarihttp://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-48881177078560204022017-06-21T12:46:17.635+02:002017-06-21T12:46:17.635+02:00L'has de treure quan es daure. Potser el meu f...L'has de treure quan es daure. Potser el meu forn va més fort perque la funció ventilador també cou a dalt i a baix. Només treure-la, si la toques amb el dit està un poquet tova pero després al refredar-se queda més cruixent. Ja ens diràs què tal!Marta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-37889330231745530772017-06-21T12:22:46.965+02:002017-06-21T12:22:46.965+02:00Hola Marta!
A mi em queda tova...només amb cocció ...Hola Marta!<br />A mi em queda tova...només amb cocció 12 minuts...<br />És normal?<br /><br />Gràcies!laiahttps://www.blogger.com/profile/14346495238971665781noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-87226859940436799732016-02-06T11:45:29.412+01:002016-02-06T11:45:29.412+01:00Doncs ho provarem. Al final s'acaben estovant....Doncs ho provarem. Al final s'acaben estovant. L'ideal és prendre-la el mateix dia perquè estiga ben cruixent, però tot i que finalment s'estoven, el gustet de la galeta torrada és molt bo oi? Merci pel comentari, MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-30580400745052749802016-02-06T11:39:25.652+01:002016-02-06T11:39:25.652+01:00Jo, una vegada vaig fer la base de galeta al forn ...Jo, una vegada vaig fer la base de galeta al forn i despres vaig enfornar el pastis i la base va quedar intacte... Aixo si depenent del pastís a vegades es pot estovar. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04476956893040228621noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-20733149308473468692013-07-08T23:06:27.849+02:002013-07-08T23:06:27.849+02:00Entre una hora-hora i mitja, dependrà del pes...ht...Entre una hora-hora i mitja, dependrà del pes...http://cuinadiari.blogspot.com.es/2011/10/carabassa-torrada.html<br />Ja contaràs què tal! MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-72417647111357691952013-07-08T21:35:27.863+02:002013-07-08T21:35:27.863+02:00Gràcies Marta!!
potser primer compraré la masa bri...Gràcies Marta!!<br />potser primer compraré la masa brisa, però he vist la teva recepta del pastís que has comentat i mare meva quina pinta més bona!!<br />per cert, la carabassa al forn quant de temps hauria d'estar?¿<br />AnnaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-20971522778812426162013-07-08T18:27:01.673+02:002013-07-08T18:27:01.673+02:00Hola Anna! la veritat és que esta base només la ut...Hola Anna! la veritat és que esta base només la utilitze per a farcits "freds". No et sabria dir si quedaria bé amb un farcit que has d'enfornar, ja que la galeta ja és cuita i només l'enfornem perquè quede cruixent, a més, si ho poses tot en cru, pot ser el farcit la mulla massa i encara que ho ficares tot al forn, posiblement no quedaria cruixent... pots provar la massa brisa dolça que vaig posar per al pastís de carabassa i xocolata http://cuinadiari.blogspot.com.es/2012/01/pastis-de-carabassa-i-xocolata.html(aquesta queda cruixent) o bé una masa brisa (quebrada) de compra.<br />Merci pel comentari! MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-86429116487134887532013-07-08T18:14:17.126+02:002013-07-08T18:14:17.126+02:00hola!
aquesta base és molt bona!!
i m'agradari...hola!<br />aquesta base és molt bona!!<br />i m'agradaria saber, si és possible fer-la, i després posar-li els ingredients i tornar-la a ficar al forn.<br />És que vaig fer un pastís de taronja i xocolata, i al no ser tipus pa de pessic, queda molt tou, i havia pensat en posar-li aquesta base.<br />Però el meu dubte, és que els ingredients s'han de ficar al forn 30' a 180º i no sé si potser es pot cremar o què se jo :-)<br />Gràcies,<br />AnnaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-63652530432780395972013-07-04T09:18:31.896+02:002013-07-04T09:18:31.896+02:00Jo no fa molt que faig servir aquesta base, i m...Jo no fa molt que faig servir aquesta base, i m'encanta!<br /><br />Petons!Pumukyhttps://www.blogger.com/profile/07124339883448680874noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-56553322770589895762013-07-04T07:19:20.404+02:002013-07-04T07:19:20.404+02:00a mi m'encanta aquesta base, molt millor que e...a mi m'encanta aquesta base, molt millor que el de bizcocho! i enfornat uns minuts encara més! petonstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-14339288264341170052013-07-03T19:57:55.293+02:002013-07-03T19:57:55.293+02:00Jo també penso que la base de galeta és genial per...Jo també penso que la base de galeta és genial per moooolts pastissos!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.com