tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post5445392874935204243..comments2024-01-15T11:11:52.145+01:00Comments on Cuinadiari: COCA DE IOGURT o COCA MARIA DE IOGURTMarta CuinaDiarihttp://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-85529537202547334502014-06-24T22:48:38.444+02:002014-06-24T22:48:38.444+02:00Molta sort!! ja diràs! :-)Molta sort!! ja diràs! :-)Marta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-50702580763271078682014-06-21T13:21:52.863+02:002014-06-21T13:21:52.863+02:00Gràcies per la recepta! Molt clares les instruccio...Gràcies per la recepta! Molt clares les instruccions. Avui m'estreno en aquests afers. A veure...Rita Membrillohttps://www.blogger.com/profile/16696408734284863802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-82531703170623022712014-05-04T00:27:11.717+02:002014-05-04T00:27:11.717+02:00Hey"!
merci per la recepta, estic fent la mon...Hey"!<br />merci per la recepta, estic fent la mona del meu fillol i vista al forn té molt bona pinta!<br />M.markitus https://www.blogger.com/profile/10400004503265821245noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-63219811615424863172014-05-03T00:23:32.528+02:002014-05-03T00:23:32.528+02:00Quina coca més bona! Es el primer cop que partici...Quina coca més bona! Es el primer cop que participo a Memòries d'una cuinera, he preparat una de llimona i llavors de rossella, pero aquesta idea teva de posar Cointreau m'ha agradat molt també, ara vaig a veure la resta de participants, una abraçada!<br /><br />http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/les receptes que m'agradenhttps://www.blogger.com/profile/05793908063178396849noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-28498689268640059762014-04-29T23:07:03.755+02:002014-04-29T23:07:03.755+02:00nosaltres també untem les clares molts cops, queda...nosaltres també untem les clares molts cops, queda molt més esponjós!!!! Gràcies guapa per les dues receptes. PetonetsJudithhttps://www.blogger.com/profile/07689790679503047870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-43685168867269206562014-03-18T14:53:58.305+01:002014-03-18T14:53:58.305+01:00Una recepta molt bona i molt senzilla. A ma casa s...Una recepta molt bona i molt senzilla. A ma casa sempre s'ha fet amb ametlla molta i està boníssim!<br />Laiahttp://www.alambilab.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-41811149168833066592014-01-27T22:39:14.877+01:002014-01-27T22:39:14.877+01:00Montse, moltes gràcies a tu per fer-la i comentar-...Montse, moltes gràcies a tu per fer-la i comentar-ho!! <br />Saber que el que fas té un public "real" que s'anima a provar de fer les coses és molt gratificant i és el que et dones les ganes de compartir les receptes!! MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-70139421698000603192014-01-27T22:20:20.672+01:002014-01-27T22:20:20.672+01:00He seguit la teva recepta i m'ha quedat boníss...He seguit la teva recepta i m'ha quedat boníssima!!!! Gràcies per la teva ajuda. MontseMontsenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-34902315443954575272014-01-18T13:39:45.466+01:002014-01-18T13:39:45.466+01:00Hola Carme. Un sobre són 15 grams. Espere que et ...Hola Carme. Un sobre són 15 grams. Espere que et surta bona! MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-70621121671621603582014-01-18T13:03:30.661+01:002014-01-18T13:03:30.661+01:001 SOBRE DE ROYAL QUINA QUANTITAT EQUIVAL JA QUE HO...1 SOBRE DE ROYAL QUINA QUANTITAT EQUIVAL JA QUE HO TINC A GRANEL. GRACIASMariahttps://www.blogger.com/profile/06671477218881998555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-67571544280114147852013-05-14T20:45:31.157+02:002013-05-14T20:45:31.157+02:00Jo millor que edulcorant quasi que substituiria el...Jo millor que edulcorant quasi que substituiria el sucre per fructosa o inclús estevia que la poden prendre els diabètics. Es més per un tema d'aguantar la calor que no de que puge. S'utilitza molta menys quantitat que de sucre però segurament en un herbolari t'ho podran dir exactament. Val la pena provar-ho perquè és una llàstima que la gent diabètica no puga menjar cap tipus de pastís. Ja em diràs! I gràcies de nou pels comentaris! MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-22061153791176720832013-05-14T20:06:13.319+02:002013-05-14T20:06:13.319+02:00Marta t'escric novament per fer-te una pregunt...Marta t'escric novament per fer-te una pregunta:saps si es podria fer una coca de llanda amb edulcorants? Em pregunte si pujaria la massa o si es quedaria afonada.Tinc els pares diabetics i m'agradaria donar-los una alegria.Tens un blog inmens!! M'el apunte.Tòfolnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-83244041797840091622013-04-18T20:09:46.183+02:002013-04-18T20:09:46.183+02:00Si miro l'etiqueta em ve una esgarrifança!!! C...Si miro l'etiqueta em ve una esgarrifança!!! Com la teva coca no hi ha res!!!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-44921956022795967302013-04-18T09:39:17.277+02:002013-04-18T09:39:17.277+02:00Mare meva!!! Aquestes etiquetes em fan esgarrifar....Mare meva!!! Aquestes etiquetes em fan esgarrifar. On vas a parar!!! Amb el fàcil que és i el poc que costa fer una coca d'aquestes... Voto per una coca com la teva!!! Petons i que tinguis un bon dia.Mercèhttps://www.blogger.com/profile/02260299031703359592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-26699911802256967692013-04-17T23:37:29.492+02:002013-04-17T23:37:29.492+02:00Tienes razón. A veces nos da pereza encender el ho...Tienes razón. A veces nos da pereza encender el horno pero cuando piensas lo que lleva una simple coca industrial te decides a hacerlo. Buena idea la de congelar porciones para los niños. No hay porqué comerla hasta acabarla. Me apunto la idea. Gracias por tus recetas y los paso a paso tan claros que nos pones, MercheAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-80871126816172707592013-04-17T22:40:19.195+02:002013-04-17T22:40:19.195+02:00molt bona i bonicamolt bona i bonicalolineshttps://www.blogger.com/profile/14204870175710109160noreply@blogger.com