tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post3866994935463398399..comments2024-01-15T11:11:52.145+01:00Comments on Cuinadiari: BANOFFEE PIEMarta CuinaDiarihttp://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-37867147838546175812013-07-07T19:41:53.726+02:002013-07-07T19:41:53.726+02:00uau!!!! quina bomba!!!
PTNTS
Dolçauau!!!! quina bomba!!!<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-9370755878849741962013-07-04T09:19:29.201+02:002013-07-04T09:19:29.201+02:00Quina gana!! Després del dolç de llet i la base de...Quina gana!! Després del dolç de llet i la base de galeta, rematar-ho amb aquest pastís, és triomfal!<br /><br />Petons!Pumukyhttps://www.blogger.com/profile/07124339883448680874noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-73041297029121100962013-07-04T07:19:47.879+02:002013-07-04T07:19:47.879+02:00mmmmm....no tinc paraules....mmmmmm.......mmmmm....no tinc paraules....mmmmmm.......trifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-8125598230035876782013-07-03T20:16:23.894+02:002013-07-03T20:16:23.894+02:00Un bomba ... atòmica, diria jo, però ha d'es...Un bomba ... atòmica, diria jo, però ha d'estar tan bo que no em quedarà més remei que provar-lo!Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-22727429874977181922013-07-03T19:59:12.303+02:002013-07-03T19:59:12.303+02:00Fantàstic pastís! I immillorable explicació!Fantàstic pastís! I immillorable explicació!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-26512916379131446482013-07-03T19:30:56.155+02:002013-07-03T19:30:56.155+02:00oh que bo, Marta! No sabia pas que es feia així, e...oh que bo, Marta! No sabia pas que es feia així, el tofee, en vaig aprendre en un curs de pastisseria però ens ho explicaven diferent, fent-ho amb crema de llet i sucre. T'ha quedat genial, no m'estranya que t'agradi encara que no siguis gaire de dolços! Això sí, contundent ho és! M'ha encantat, aqust pastís. petonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-73883463850223144012013-07-03T18:31:07.918+02:002013-07-03T18:31:07.918+02:00Tiene una pinta deliciosa!! Te ha quedado estupend...Tiene una pinta deliciosa!! Te ha quedado estupendo!! BesosAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/17490384768764911070noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-129242668050868042013-07-03T18:18:38.801+02:002013-07-03T18:18:38.801+02:00No m'extranya que sigui un dels teus dolços pr...No m'extranya que sigui un dels teus dolços preferits, això té que estar de vici, Marta!!! No sabia que el dolç de llet es pugues fer d'aquesta manera... Petons.Mercèhttps://www.blogger.com/profile/02260299031703359592noreply@blogger.com