tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post2766150399943740440..comments2024-01-15T11:11:52.145+01:00Comments on Cuinadiari: BESCUIT DE XOCOLATA AL VI NEGREMarta CuinaDiarihttp://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-25870432195101004632013-03-19T23:04:23.365+01:002013-03-19T23:04:23.365+01:00Cap problema! almenys a les meues filles els agrad...Cap problema! almenys a les meues filles els agrada (no ho diré massa fort pero és un gotet de vi i s'evapora amb la cocció... :-))Marta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-36388664708784825302013-03-19T23:03:19.124+01:002013-03-19T23:03:19.124+01:00:-):-)Marta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-80491190749823544862013-03-19T22:20:37.216+01:002013-03-19T22:20:37.216+01:00Marta,
M'agrada molt i molt aquesta recepta. S...Marta,<br />M'agrada molt i molt aquesta recepta. Si no es nota el vi, el faré (per la canalla).<br />naniLa Cuina Violetahttps://www.blogger.com/profile/10609157018009682488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-55023769586306710452013-03-18T20:36:53.981+01:002013-03-18T20:36:53.981+01:00Quin bescuit i quina textura, l'idea de fer-lo...Quin bescuit i quina textura, l'idea de fer-loamb vi, m'agradat.<br />M'apunto la recepta, nomès veure la esponjositat m'ha enamorat i a més de xocolata.. Hummmmmmm.<br />Una abraçadaLa cuina de la Isabelhttps://www.blogger.com/profile/12324990021496160064noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-2231072680971568862013-03-18T09:55:26.116+01:002013-03-18T09:55:26.116+01:00m'agraden les dues opcions però em quedo amb l...m'agraden les dues opcions però em quedo amb la d'obrir dues ampolles i en fer-ne més d'un ....pastís i/o sopar...;-))Alfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-5663522911436198292013-03-17T15:50:52.560+01:002013-03-17T15:50:52.560+01:00Espere que us agraden! ja diràs! a mi em recorden ...Espere que us agraden! ja diràs! a mi em recorden una mica al pa de pessic del bony i el tigretón... mmmm!Marta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-43833820140974612182013-03-17T12:18:26.508+01:002013-03-17T12:18:26.508+01:00Bon dia
avui n'he fet dos per les postres de l...Bon dia<br />avui n'he fet dos per les postres de la calçotada. No els he tastat, però tenen una pinta! i la olor ja m'assegura que estaran boníssims!<br /><br />moltes gràcies pel blocAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-79495391988699617022013-03-17T12:15:44.800+01:002013-03-17T12:15:44.800+01:00L'autor ha eliminat aquest comentari.Rigodonhttps://www.blogger.com/profile/09000129505838098755noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-1817273833943233372013-03-17T10:53:11.537+01:002013-03-17T10:53:11.537+01:00Mercè és molt esponjós però alhora és humit i gens...Mercè és molt esponjós però alhora és humit i gens sec! t'agradaràMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-74760277941076407652013-03-17T10:52:09.633+01:002013-03-17T10:52:09.633+01:00Moltes gràcies! tu també tens una seguidora! Marta...Moltes gràcies! tu també tens una seguidora! MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-2703169323101956602013-03-17T10:51:16.847+01:002013-03-17T10:51:16.847+01:00Doncs aviam si us animeu!Doncs aviam si us animeu!Marta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-91410694306149315282013-03-15T23:21:29.367+01:002013-03-15T23:21:29.367+01:00A nosaltres ens passa molt sovint que sempre tirem...A nosaltres ens passa molt sovint que sempre tirem un culet de vi. Ens has donat una idea magnífica. A més a més sembla molt esponjós i per cert, une fotografies molt maques.Jordihttp://www.cuinateca.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-91179421050357631252013-03-15T18:49:29.575+01:002013-03-15T18:49:29.575+01:00Te molt bona pinta aquest bescuit.....M'alegre...Te molt bona pinta aquest bescuit.....M'alegre que t'hages fixat en el meu humild blog i que t'agrade !!!!!! He estat mirant el teu i això si que és un bloc de "trellat". No he pogut ressistir-me i he vist l'apartat de les paelles (com a bones valencianes, ens perd l'arrós ) però de seguida m'adonat que eres bona en tot, així que açi tens una seguidora valenciana....Gràcies !!!la colometahttps://www.blogger.com/profile/15055944280802869991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-90835656859597791552013-03-15T08:10:25.281+01:002013-03-15T08:10:25.281+01:00Caram! No sabia que es podia posar vi en una coca ...Caram! No sabia que es podia posar vi en una coca així! Fantàstic! :PXavierhttps://www.blogger.com/profile/01209164411494151683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-16781270024478269222013-03-14T23:55:19.952+01:002013-03-14T23:55:19.952+01:00No l'he tastat, però he sentit a parlar d'...No l'he tastat, però he sentit a parlar d'aquest bescuit i amb m'aspecte que té ha de ser molt saborós.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-77916171236236178432013-03-14T22:55:16.524+01:002013-03-14T22:55:16.524+01:00Oooooh quin pastís de xocolata més original!!! Amb...Oooooh quin pastís de xocolata més original!!! Amb un toc de vi... :)Carmeta Rusquilletahttps://www.blogger.com/profile/16680360426196479487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-42205585887029478362013-03-14T22:43:30.105+01:002013-03-14T22:43:30.105+01:00Això ho haig de tastar!
MartaAixò ho haig de tastar! <br />Martaesborrarhttps://www.blogger.com/profile/07903425752162421179noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-76248096561357359072013-03-14T16:10:57.999+01:002013-03-14T16:10:57.999+01:00Amb vi? n'havia llegit receptes amb cervesa pe...Amb vi? n'havia llegit receptes amb cervesa però no sabia que també s'hi podia posar vi... molt millor!rhuandsamhttps://www.blogger.com/profile/01221980198142156792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-13380373364016936702013-03-14T07:57:05.010+01:002013-03-14T07:57:05.010+01:00oh, doncs molt bona idea, Marta! Ahir per sopar en...oh, doncs molt bona idea, Marta! Ahir per sopar ens en va sobrar, de vi, i no sabia on ficar-lo... no m'agrada tornar-lo a posar dins l'ampolla. Una proposta genial per un pastís boníssim!!! PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-32654715093730507392013-03-13T21:32:24.533+01:002013-03-13T21:32:24.533+01:00Vi negre al pa si que en he ficat, però a un bescu...Vi negre al pa si que en he ficat, però a un bescuit no ho haguera pensat que podria donar bon resultat.<br />El haurem de fer, es veu molt bó.<br />Roserhttps://www.blogger.com/profile/03780456532477971756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-4395484304184764602013-03-13T20:56:18.168+01:002013-03-13T20:56:18.168+01:00La textura ja ho diu tot. T'ha quedat flonjo, ...La textura ja ho diu tot. T'ha quedat flonjo, flonjo. Té que estar molt bo. Bona nit.Mercèhttps://www.blogger.com/profile/02260299031703359592noreply@blogger.com