tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post1006460910166746482..comments2024-01-15T11:11:52.145+01:00Comments on Cuinadiari: POLP GUISATMarta CuinaDiarihttp://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-64889480517247189692017-06-18T09:26:57.776+02:002017-06-18T09:26:57.776+02:00El polp amb penques sí que l'he fet però no sé...El polp amb penques sí que l'he fet però no sé si és el mateix que el vostre putxero de polp, no l'he fet mai així que si t'animes a compartim la recepta, la farem gustosament! 😉 gracies per la visita!!Marta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-49450076511880965982017-06-18T08:22:38.961+02:002017-06-18T08:22:38.961+02:00Ací en Calp també ens agrada molt el polop de aque...Ací en Calp també ens agrada molt el polop de aquestes dues maneres i també em fem una molt bona, que és el Putxero de polp.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-77200230393321238592015-03-03T18:45:06.795+01:002015-03-03T18:45:06.795+01:00Ostras Marta! Em xifla el polp sec. Ací a Dénia és...Ostras Marta! Em xifla el polp sec. Ací a Dénia és molt típic. Als bars però, te'l posen tan fi q quasi no li trobes el gust. I el polp guisar, ma mare el fa igual. Serà perquè també és filla de mariner? Jajajaja. El millor la picada. Bessets desde DéniaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/01789842439459551379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-57460422402801929622015-03-03T18:44:58.574+01:002015-03-03T18:44:58.574+01:00Ostras Marta! Em xifla el polp sec. Ací a Dénia és...Ostras Marta! Em xifla el polp sec. Ací a Dénia és molt típic. Als bars però, te'l posen tan fi q quasi no li trobes el gust. I el polp guisar, ma mare el fa igual. Serà perquè també és filla de mariner? Jajajaja. El millor la picada. Bessets desde DéniaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/01789842439459551379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-90913521775925169852015-02-23T19:04:19.766+01:002015-02-23T19:04:19.766+01:00Al meu poble hi fiquen penques, també.
Molt bona ...Al meu poble hi fiquen penques, també. <br />Molt bona recepta, gràciesvicent estradahttps://www.blogger.com/profile/06883296336702791442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-33849685140228429962014-07-03T15:38:54.923+02:002014-07-03T15:38:54.923+02:00Ostres ara feia dies que no passava per l'univ...Ostres ara feia dies que no passava per l'univers blogger i m'havia perdut entrades com aquesta! la imatge dels pops penjats és brutal, m'encanta! Fins ara no era una gran entusiasta del pop, suposo perquè sempre el menjava de la mateixa manera. Fa poc el vaig tastar a la brasa i em va agradar moltíssim, aquell gustet... ummm. La teva proposta és igual de temptadora, però jo tampoc tinc olla a pressió, ho hauré d'intentar amb una de normal, a l'altre pis no em cabia a la cuina, suposo que entrarà a la propera "wishlist" ;-) Una abraçada!rhuandsamhttps://www.blogger.com/profile/01221980198142156792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-84558719526181457802014-06-25T23:08:31.130+02:002014-06-25T23:08:31.130+02:00Moltes gracies Marta, quan els faci ja et fare sab...Moltes gracies Marta, quan els faci ja et fare saber com ha anat,Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18159370003204321515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-89025236872464821032014-06-24T22:45:20.290+02:002014-06-24T22:45:20.290+02:00Hola Enric. La veritat és que jo sempre l'he f...Hola Enric. La veritat és que jo sempre l'he fet com el fa ma mare a l'olla de pressió però suposse que el podries fer en una cassola normal tapat amb la seua tapadora en uns 40 minuts (dependrà del tamany del polp). El que pots fer és reservar el caldo que treiem al principi per si de cas el necessites durant la cocció. Si ho proves ja em diràs i ho posarem per la gent que no té olla de pressió! Merci pel comentari! MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-47672435038120552212014-06-19T22:10:43.177+02:002014-06-19T22:10:43.177+02:00M´encanten els pops pero no els he cuinat mai d´al...M´encanten els pops pero no els he cuinat mai d´altra manera que saltejats, vull interar fer-los pero no tinc olla a pressio i m´agradaria saber si els puc cuinar amb un altra estri.i si es aixi quant temps tene d´estar bullint.<br />GraciesAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/18159370003204321515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-49911140103341269092014-06-16T01:05:34.735+02:002014-06-16T01:05:34.735+02:00Una entrada popera molt interessant...ara el que m...Una entrada popera molt interessant...ara el que més m'ha sorprès és això que els pops grans s'estenguin i s'assequin a l'aire! Mare de Déu...això de la cuina del pop és tot un món desconegut per mi! Això si...m'encanta menjar-los, i així com proposes preparar-los han de ser una delícia! Petons!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-9499650521828606722014-06-01T09:12:01.068+02:002014-06-01T09:12:01.068+02:00Hola Manel! depén del temps que faça però en uns t...Hola Manel! depén del temps que faça però en uns tres dies els pots tenir secs. Sobre tot posa una xarxeta per a les mosques!! :-) Una abraçada, MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-40375108307440303162014-05-30T21:41:59.823+02:002014-05-30T21:41:59.823+02:00Els pops penjats perquè s'assequin ho he vist ...Els pops penjats perquè s'assequin ho he vist a Grècia, no sabia que aquí també es feia. <br />Quan temps els hi teniu?<br />La propera vegada ho faré.<br />Una abraçada. Manel.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-85934624635156453562014-05-30T21:29:31.623+02:002014-05-30T21:29:31.623+02:00Quina recepta més bona!! A Beneixama, on visc, no ...Quina recepta més bona!! A Beneixama, on visc, no és fàcil trobar polps, però me l'apunte a "pendents". M'ha fet gràcia la teua definició de la valenciana o la catalana segons on sigues. Ja passa això, a casa nostra. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-81902316562502685162014-05-29T22:59:21.010+02:002014-05-29T22:59:21.010+02:00Ja em diràs Chus! MartaJa em diràs Chus! MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-11462656654614733412014-05-29T22:58:56.666+02:002014-05-29T22:58:56.666+02:00Es molt curiós com pengem els polps per a assecar-...Es molt curiós com pengem els polps per a assecar-los. Normalment es tallen per la meitat i s'obren i es posen sobre una fusta com si fos un penjador. Ma mare darrerament els penja sense tallar com si d'una peça de roba es tractara jeje, amb pinces, la veritat és que xoca quan no ho has vist mai, però així sec el polp és boníssim! :-)Marta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-62551179658529955302014-05-29T22:55:18.881+02:002014-05-29T22:55:18.881+02:00Doncs prova-la Maria perquè és molt bona. Es una r...Doncs prova-la Maria perquè és molt bona. Es una recepta de casa de tota la vida! :-) MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-20579693349696918542014-05-28T08:24:09.496+02:002014-05-28T08:24:09.496+02:00Sempre he menjat el pop a feira, faré aquesta rece...Sempre he menjat el pop a feira, faré aquesta recepta, si tu ho recomanes segur que està ben bo!!!<br />PetonetsMaryLouhttps://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-77660701090545442982014-05-27T17:32:10.830+02:002014-05-27T17:32:10.830+02:00Uau, quina recepta, Marta, me l'apunto ja i t&...Uau, quina recepta, Marta, me l'apunto ja i t'asseguro que la provaré. I això del pop sec, ja m'agradaria tastar-lo, ja. Petons.Chus Castrohttps://www.blogger.com/profile/16228712455329660095noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-82884186767149984052014-05-27T16:52:47.232+02:002014-05-27T16:52:47.232+02:00Ostres quina impressió la primera foto! no he prov...Ostres quina impressió la primera foto! no he provat mai el pop sec, encara que tampoc guisat de la manera que ho has fet tu. Fins ara només l'he provat bullit estil "a la gallega"...té molt bona pinta, igual que tot el que hi ha al blog, Salutacions, MariviMarivi G.L.noreply@blogger.com