dimarts, 25 de juliol del 2017

TORRADA AMB ALVOCAT, SALMÓ, TOMÀQUET I MOZZARELLA

Ara que les tomaques comencen a estar ben bones, us porte una recepta molt adient per un sopar ràpid d’estiu. És una recepta molt senzilla d’elaborar i alhora és vistosa, completa i saborosa.

4-Torrada alvocat salmo tomaca mozarella cuinadiari-ppal1

Ingredients*:

  • Pa de pagès tallat a llesques
  • Alvocat madur
  • Tomaques tallades a rodanxes
  • Mozzarella tallada a rodanxes
  • Llesques de salmó fumat
  • Ou dur ratllat o a rodanxes (opcional)
  • Oli d’oliva verge i sal Maldon

*les quantitats no les indiquem perquè dependrà de la grandària de les llesques i de quant us agrada posar de cada ingredient

Estris: torradora, bols, ganivets, forquilla

Elaboració de la torrada amb alvocat, salmó, tomàquet i mozzarella:

1.- Talla l’alvocat per la meitat longitudinalment. Agafa cada meitat amb una mà i gira cada part cap a costats oposats per tal de separar-les. Per a llevar-li l’os, dóna-li un cop sec al centre amb la fulla d’un ganivet. Gira el ganivet i trau l’os. Amb l’ajuda d’una cullera, buida la carn i posa-la a un bol. Si fiques la cullera entre la pell i la carn, esta eixirà tota d’una. Aixafa amb una forquilla.

4-Torrada alvocat salmo tomaca mozarella- cuinadiari-1 

2.- Talla les tomaques i la mozzarella a rodanxes.

3.- Torra les llesques de pa.

4.- Munta la torrada: unta l’alvocat a sobre de la torrada. Amaneix-lo amb una mica d’oli i sal.  Després fica la tomaca, un altre polsim de sal, la mozzarella, el salmó i l’ou dur si n’hi poses.Tira per sobre un raig d’oli d’oliva.

4-Torrada alvocat salmo tomaca mozarella cuinadiari-2

…i a sopar!!

4-Torrada alvocat salmo tomaca mozarella cuinadiari-ppal2

4-Torrada alvocat salmo tomaca mozarella cuinadiari-gif

Bon profit!! 

T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments?… deixa el teu comentari.

Si has fet la recepta, comparteix-la amb nosaltres. Moltes gràcies!!

Si vols assabentar-te de les actualitzacions de Cuinadiari, subscriu-te a la nostra newsletter o segueix-nos a Facebook, Pinterest o a Twitter.

Marta

2 comentaris :

  1. Mencanta, per un soparet de malcriat en diumenge o una almorzaeta de dia de festa i molt xula la secuencia de fotos. Enhorabona

    ResponElimina
  2. M'alegra que t'agrade Teresa! es bona, facilíssima i vistosa! ;-)
    Gràcies per la visita!
    Marta

    ResponElimina

(Si no tens perfil de Google comenta com a Nom/url i no posis res al camp de url. Els comentaris anònims són considerats spam. Si us plau, no deixes el comentari sense signar,com no et puc posar una cara, et posaré un nom :-). )