Sempre m’han agradat les amanides de llegums amb tonyina o amb verat en escabetx, i aprofitant que l’altre dia en vam fer, avui hem preparat esta amanida amb llenties, verat en escabetx, formatge i raïm, una combinació que ha agradat molt.
Ingredients*:
- una mica d’enciam
- llenties
- raïm moscatell
- formatge curat
- Per a amanir: el mateix suc de l’escabetx
*les quantitats poseu-les al vostre gust
Estris: bol/plat per a servir
Elaboració:
1.- Posa tots els ingredients de l’amanida en un bol o un plat.
2.- Amaneix amb el mateix escabetx.
Nota: esta amanida és una bona opció per a emportar-te-la en carmanyola, tant siga a la platja com a la feina, i és per això que serà la nostra proposta per al Memòries d’una Cuinera d’este mes:
Suggeriment: si t’has d’emportar esta amanida en carmanyola i has posat enciam, amaneix-la en l’últim moment perquè no quede sem.
Temps total: 5 minuts
Bon profit!!
Si t’ha agradat la recepta, tens dubtes o suggeriments, deixa el teu comentari. Moltes gràcies!!
Marta
¡¡¡bonissima!!
ResponEliminaUna carmanyola que lluirà molt!
ResponEliminaPetons.
Boníssima proposta, Marta! Ahir per sopar vam fer una cosa semblant, però barrejant sardinetes en escabetx, raïm i tomàquet. Certament, la combinació dolç salat amb el peix blau i el raïm és espectacular, i recorda l'antiquíssim pa amb arengada i raïm que menjaven els pagesos, oi? Això de l'amanida amb llenties m'ha encantat! I fet amb el verat de l'altre dia... deliciós!
ResponEliminaLes llegums m'agraden molt més en amanida que guisades.
ResponEliminaI combinades amb el verat, tens un plat complet, deliciós i molt sa.
Quina recepta més bona i més completa, Marta! Amb Omega3 i l'antioxidant del raïm i per acabar el llegum. M'agradat molt i les fotos fan ganes de preparar-ne una per avui mateix. Veig que ja vas gastan l'escabetx de la recepta de l'altre dia. No hi ha com tenir sempre una mica de rebost... Petons i bon cap de setmana.
ResponEliminaQuina combinació tan bona! No havia pensat de posar raïm amb els llegums i peix blau però deu quedar la mar de bé. I saníssim!
ResponEliminaMarta
Qué original la mezcla de tus ingredientes. Está muy bien. Un besazo.
ResponEliminaOstres quina combinació d'ingredients Marta! M'ha convençut aquesta amanida, a veure si me la faig per un dels meus molts dies de tupper!
ResponEliminaPetons, bon cap de setmana!!
Aquesta sí que és una amanida ben complerta.... té de tot!!!
ResponEliminaM'agrada!!! I la presentació un 10!!!
Petonets!!
Boníssima la combinació de sabors. Jo me la faria sense formatge, perquè no m'agrada, però tal qual a casa se la cruspirien en un moment. Petons.
ResponEliminaQuina combinació tan deliciosa!!! I la presentació és fantàstica, llàstima que quan anem de tupper tot el dia, al obrir-lo no té aquest aspecte, jajajaja
ResponEliminaM'encanta el teu blog, hi ha moltes receptes i a més és molt dinàmic. Em quedo per aquí
Marta, a la Maria no sé si li agradaria però a mi siiiiiiiiiiiii!
ResponEliminaAra miro com has fet el verat.
Moltíssimes gràcies per participar.
Sóc de carmanyola diaria, gairebé, m'agradada aquesta!!! Un plaer coneixer-te i passar una bona estona juntes!!! va està molt bé! Bona setmana!
ResponEliminammmm, m'encanten els escabetxos i especialment els de peix blau i aquesta manera de menjar-lo amb llegums té molt bona pinta!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
l'escabetx sempre ve de gust!!!!
ResponEliminaOstres Marta! Saps que l'amanida de llenties es de les meves preferides???? I amb aquests ingredients encara més!!!! Un 10. Moltes gràcies per participar. Petonets
ResponEliminaUna ensalada muy original y variada, estará riquísima.
ResponEliminaSaludos