tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post8286555929748889121..comments2024-01-15T11:11:52.145+01:00Comments on Cuinadiari: TORTELL DE REIS AMB MASSAPÀ (Xavier Barriga)Marta CuinaDiarihttp://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-23363775361492271192021-01-06T10:25:17.108+01:002021-01-06T10:25:17.108+01:00Hola Gemma! no passa res si ho has a mà però li ha...Hola Gemma! no passa res si ho has a mà però li has d'estar pastant fins que queda una massa ben fina i elàstica i pot ser una mica cansat, però si t'ha agradat el resultat, ja haurà valgut la pena. El tema de la mantega , tant fa una que altra. Feliç dia de Reis i moltes gràcies per la visita! MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-27667195750054619602021-01-05T17:22:56.839+01:002021-01-05T17:22:56.839+01:00Bona tarda, m'ha encantat la teva recepta, l&#...Bona tarda, m'ha encantat la teva recepta, l'he seguit, crec, que correctament, però l'he fet a mà, no tinc thermomix. I en lloc de refregar mantega de porc he possat mantega, que no tenia de porc. Però crec que ha quedat molt macoGemmanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-34630077675774463402021-01-03T22:03:40.922+01:002021-01-03T22:03:40.922+01:00Hola Olga, la massa de brioche realment fa el pape...Hola Olga, la massa de brioche realment fa el paper de massa mare. És massa que et pots haver guardat a la nevera si has fet la mateixa recepta uns dies abans, però realment és una situació bastant "inusual" així que tens altres opcions:<br />opció 2) posar 100 g de massa mare referescada unes 2-3 hores abans (al 60%), <br />opció 3)fer un "preferment" la nit anterior amb 65 g de farina + 35 g d’aigua+ 0,2 de llevat fresc<br />opció 4) fer la recepta sense aquesta massa, també està bona<br /><br />Brioche, tortell i coca de Sant Joan es pot fer amb la mateixa massa.<br />Ja ens contaràs com va! gràcies per la visita! MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-32575796313659724792021-01-03T20:55:15.723+01:002021-01-03T20:55:15.723+01:00Bona tarde
He vist la recepta i m'agradaría fe...Bona tarde<br />He vist la recepta i m'agradaría fer-la Perón tinc un parella de dubtes, la Massa de brioix es Massa mare? , Es la mateixa Massa de brioix de la coca de Sant Joan?<br />Moltes gràciesOlgahttps://www.blogger.com/profile/11009139647393793452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-53532470794060276782017-01-05T16:33:12.424+01:002017-01-05T16:33:12.424+01:00Hola Cristina, si no tens temps sí que ho podries ...Hola Cristina, si no tens temps sí que ho podries fer perquè la massa queda una mica adormida en la nevera. Altres opcions són les que done en la nota, la de congelar-lo en el punt 7 o 8 o be despres d'enformar-lo. Espere que et surta be! MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-78957947690141532112017-01-05T12:37:52.134+01:002017-01-05T12:37:52.134+01:00Bon dia! Aquest any vull fer el tortell a casa i m...Bon dia! Aquest any vull fer el tortell a casa i m'agradaria saber si és possible fer la massa avui i guardar-la a la nevera durant la nit? Gràcies!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00113523948213939286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-27500311556205110012016-01-12T14:13:58.735+01:002016-01-12T14:13:58.735+01:00Quina delícia, Marta. T'ha quedat molt bonic!Quina delícia, Marta. T'ha quedat molt bonic!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-55045962459554394832016-01-06T21:23:22.823+01:002016-01-06T21:23:22.823+01:00T'ha quedat genial!!T'ha quedat genial!!Sussi Abelhttps://www.blogger.com/profile/13503902628218947539noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-18319813157806318552016-01-05T00:08:05.162+01:002016-01-05T00:08:05.162+01:00No tinc paraules per descriure-ho.....perfecte! Un...No tinc paraules per descriure-ho.....perfecte! Un tortell perfecte!!!<br />De ben segur tindreu una Diada de Reis genial! <br />Petons i...molt bon Any!<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.com