tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post7670612808988029832..comments2024-01-15T11:11:52.145+01:00Comments on Cuinadiari: PAELLA VALENCIANA (a l’estil d’una Deniera)Marta CuinaDiarihttp://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-6185490656179887952020-12-13T13:29:01.184+01:002020-12-13T13:29:01.184+01:00Tota la raó! i ben bona que serà lña teua segur! d...Tota la raó! i ben bona que serà lña teua segur! de vegades en torn al món de la paella s'arriben a extrems que no calen! el que és important és gaudir el que cuinem amb la gent del nostre voltant! Marta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-23928405764264253632020-12-07T23:42:44.934+01:002020-12-07T23:42:44.934+01:00Molt ben explicada. Tinc familia a Valencia i fa ...Molt ben explicada. Tinc familia a Valencia i fa poc vaig assabentar-me d'aquestes versions (discusions i criteris) de paella, la auténtica, la de marisc, la de verdures, etc. Jo la faig de marisc, gambes, escamarlans, sépia, etc. mai costella, pollastre ni conill, si tinc carxofes, si. Ceba i tomàquet fregit (bric) bon gust i color. Si surt bó, no cal discutir si és auténtic, el que val és el resultat.Ramon de Pauhttps://www.blogger.com/profile/17004474764657825212noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-37304892401606392672015-12-17T10:23:07.176+01:002015-12-17T10:23:07.176+01:00Molt bona pinta i bona explicacio per fer la auten...Molt bona pinta i bona explicacio per fer la autentica paella valenciana, busqueu la de Sueca, ciutat arrocera d'Espanya i ahon es celebra el concurs internacional de paelles que reb la participacio de restaurants del voltant del mon i ahon esteu tots convidats. Be res mes salutacions i un bon BlogFittihttps://www.blogger.com/profile/17907341374406740339noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-29312706876338119472015-12-17T10:19:57.366+01:002015-12-17T10:19:57.366+01:00Molt bona pinta i bona explicacio per fer la auten...Molt bona pinta i bona explicacio per fer la autentica paella valenciana, busqueu la de Sueca, ciutat arrocera d'Espanya i ahon es celebra el concurs internacional de paelles que reb la participacio de restaurants del voltant del mon i ahon esteu tots convidats. Be res mes salutacions i un bon BlogFittihttps://www.blogger.com/profile/17907341374406740339noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-65907454821252603912013-04-01T01:47:52.960+02:002013-04-01T01:47:52.960+02:00A la Ribera la fem igual però no solem fer-la mixt...A la Ribera la fem igual però no solem fer-la mixta (les gambes o cigales les guardem per a la paella de peix, l'arròs a banda o per a la fideuà) Nosaltres la fem majoritàriament de conill i pollastre i de vegades afegim caragols. La veritat és que totes tenen un èxit brutal: la de faves i carxofes, la d'abaetxo, creïlla i ceba (La Safor) la de costelleta i alls tendres … mmm Xe, on estiga una bona paella amb el seu socarraet!paranxetahttps://www.blogger.com/profile/12939408275553977377noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-1731032835505670702013-03-24T20:29:02.008+01:002013-03-24T20:29:02.008+01:00M'ha agradat molt aquesta explicació que has f...M'ha agradat molt aquesta explicació que has fet! i és que és cert que es fa molt això, sobretot als restaurants, de dir paella valenciana a qualsevol paella.<br />T'ha quedat una super paella! quina ganaaa!<br />ptns!!Fórmules Culinàrieshttps://www.blogger.com/profile/18112650731985892332noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-24313849542076291702013-03-22T18:09:17.337+01:002013-03-22T18:09:17.337+01:00quina paella més ben feta, què bona t´ha quedat, b...quina paella més ben feta, què bona t´ha quedat, bstsllimaverdahttps://www.blogger.com/profile/14308513827952098522noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-1624446424843440222013-03-22T08:40:35.641+01:002013-03-22T08:40:35.641+01:00Amb aquesta explicació tan bona de com fer una pae...Amb aquesta explicació tan bona de com fer una paella valenciana, m'animes a que intenti fer-la, que és un dels meus plats favorits!<br />I ja he vist que hi ha més d'una paella pel bloc, em quedo per aquí!<br />Petons!<br />Pumukyhttps://www.blogger.com/profile/07124339883448680874noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-58579435239261358222013-03-22T00:15:37.250+01:002013-03-22T00:15:37.250+01:00M'agrada molt la paella valenciana, jo també h...M'agrada molt la paella valenciana, jo també hi posso els garrofons, però el conill no, a casa no em mengem. Aquestes paelles teves son peerfectes. Gràcies per tots els consells.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-45663315493778395342013-03-21T21:59:19.475+01:002013-03-21T21:59:19.475+01:00Que pinta tiene, si algo me gusta es una buena pae...Que pinta tiene, si algo me gusta es una buena paella cerca del mar.<br />BesitosSara Luengo Jiménezhttps://www.blogger.com/profile/17390375795828448676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-29775265485726883272013-03-21T19:20:51.277+01:002013-03-21T19:20:51.277+01:00Inmillorable....i ho dic amb coneiximent de causa ...Inmillorable....i ho dic amb coneiximent de causa per que a mi també m'eixen molt bones, sense dubtar l'alta qualitat de les teues....la colometahttps://www.blogger.com/profile/15055944280802869991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-4410046185968425122013-03-21T19:01:45.905+01:002013-03-21T19:01:45.905+01:00En mi casa también le ponen pimiento rojo...pero y...En mi casa también le ponen pimiento rojo...pero yo, valenciana valenciana y no sé hacer paellas. a ver si siguiendo tu paso a paso me animo. Tienes un blog muy interesante. Mari LuzMari Luznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-49227818309183922782013-03-21T07:43:48.485+01:002013-03-21T07:43:48.485+01:00Mare meva, que bona que sembla!!!Mare meva, que bona que sembla!!!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-61660009925865612402013-03-21T00:43:43.133+01:002013-03-21T00:43:43.133+01:00Me va a costar seguirte en catalan, pero lo intent...Me va a costar seguirte en catalan, pero lo intentare, no se si participas en premios por si acaso te dejo uno en<br />http://lacocinaylosanimales.blogspot.com.es/Manuel Bermúdez.https://www.blogger.com/profile/01868742710743310685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-10175164538257484152013-03-20T23:49:04.771+01:002013-03-20T23:49:04.771+01:00Paella bona la que avui ens portes. Has explicat m...Paella bona la que avui ens portes. Has explicat molt bé la proporció d´aigua i d´arroç que cal per a obtindre bons resultats. A casa ja no les fem mixtes, la paella la fem amb carn i la resta diem arrosos amb peix. El punt de l´arroç que se veu en les fotos, me sembla espectacular.<br />Ixes gambes!!!!!! que bones.<br />PetonsRoserhttps://www.blogger.com/profile/03780456532477971756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-57259860126873555152013-03-20T22:01:47.637+01:002013-03-20T22:01:47.637+01:00Uhmm! Per llepar-se els dits. M'encanten les P...Uhmm! Per llepar-se els dits. M'encanten les Paelles Valencianes!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-59677887915767924562013-03-20T21:49:18.449+01:002013-03-20T21:49:18.449+01:00¡¡¡SUPERIOR!!!!¡¡¡SUPERIOR!!!!lolineshttps://www.blogger.com/profile/14204870175710109160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-57565232330843200102013-03-20T21:23:26.207+01:002013-03-20T21:23:26.207+01:00Amb qualsevol de les paelles que aquí ens mostres,...Amb qualsevol de les paelles que aquí ens mostres, ja m'apanyo. Totes molt bones! Jo em decanto per la de carxofa, que és la que més m'agrada. Petons.Mercèhttps://www.blogger.com/profile/02260299031703359592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-38688386913065960072013-03-20T20:51:32.716+01:002013-03-20T20:51:32.716+01:00Tens tota la raó, no qualsevol arròs és una paella...Tens tota la raó, no qualsevol arròs és una paella valenciana!!! Jo en sóc un fan des de que en José, un amic d'Ontinyent, ens en va començar a preparar. La teva sembla immillorable! Una abraçadaMònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.com