tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post7575654250784854379..comments2024-01-15T11:11:52.145+01:00Comments on Cuinadiari: POLLASTRE AMB ESCAMARLANS. PLAT DE MAR I MUNTANYAMarta CuinaDiarihttp://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-70012554943047641592021-07-11T19:01:27.689+02:002021-07-11T19:01:27.689+02:00Gràcies carme! M'alegre que hages pogut quedar...Gràcies carme! M'alegre que hages pogut quedar bé amb els teus! :-) MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-16892184396156487732021-06-06T22:07:16.057+02:002021-06-06T22:07:16.057+02:00Hola,
moltes gràcies per la recepta tan ben explic...Hola,<br />moltes gràcies per la recepta tan ben explicada. He cuinat un pollastre de pagès ecològic i ha quedat fantàstic!!!Carmehttps://www.blogger.com/profile/15743367015102662956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-56618349242249552652020-12-23T20:48:01.041+01:002020-12-23T20:48:01.041+01:00En el pas 5 peles la meitat dels escamarlans (més ...En el pas 5 peles la meitat dels escamarlans (més o menys) i reserves les cues per a tornar a afegir-les en l'últim moment juntament amb els escamarlans que has deixat sencers.<br />Els caps i pells dels que ha pelat els tritures o els aixafes bé amb el morter i coles tot el suc que treuen. El que queda al colador, ho tires.<br />Si passes el pollastre per farina et quedarà la salsa més lligada.<br />Espere haver aclarit els teus dubtes. Gracies per la visita. MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-22140426688518074952020-12-23T08:33:53.966+01:002020-12-23T08:33:53.966+01:00Un dubte Antenc que Haig de triturar caps de escam...Un dubte Antenc que Haig de triturar caps de escamerlans però un cop triturats que faig amb el resto? Ho deixo pelat amb el pollastre i més tard poso escamerlans sencers? I per últim que em recomeneu més el pollastre arrebossat o sense arrebossar? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14242388448528263104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-19680657509542945242018-06-08T14:11:33.257+02:002018-06-08T14:11:33.257+02:00Demà la faré i la menjarem diumenge. Espero ens ag...Demà la faré i la menjarem diumenge. Espero ens agradi.<br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12595879666776481592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-53512989398505388212017-01-05T13:18:52.097+01:002017-01-05T13:18:52.097+01:00te ha quedado te toma pan y moja. besos!te ha quedado te toma pan y moja. besos!Vivihttps://www.blogger.com/profile/14674820549983006130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-43427227393991039612016-12-30T23:57:16.843+01:002016-12-30T23:57:16.843+01:00M'encanta aquesta recepta teva! És un plat de ...M'encanta aquesta recepta teva! És un plat de luxe! Molt festiu!<br />Petonets i...FELIÇ 2017!<br />oLGALa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.com