tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post387949477078519678..comments2024-01-15T11:11:52.145+01:00Comments on Cuinadiari: COM FER OUS POCHÉ O ESCALFATSMarta CuinaDiarihttp://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-65859159066148790612021-07-11T18:57:11.364+02:002021-07-11T18:57:11.364+02:00a vosaltres per la visita! :-)a vosaltres per la visita! :-)Marta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-53578934565996889732021-06-11T14:36:24.255+02:002021-06-11T14:36:24.255+02:00Moltes gràcies!Moltes gràcies!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-683319160733606882011-12-29T23:11:49.423+01:002011-12-29T23:11:49.423+01:00Sobre tot lo del remolí funciona amb ous ben fresc...Sobre tot lo del remolí funciona amb ous ben frescos. Si tenen dies, millor fer-los amb el film. Que vaja bé!! ja em direu!!Marta Cuinadiarihttps://www.blogger.com/profile/13425456669176920339noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-48280150993418360892011-12-29T21:36:42.625+01:002011-12-29T21:36:42.625+01:00M'ha agradat, intentaré fer el remoliiiiiiiii....M'ha agradat, intentaré fer el remoliiiiiiiii.El blog de Melerinhttps://www.blogger.com/profile/00354803445689155195noreply@blogger.com