tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post2091442612020532272..comments2024-01-15T11:11:52.145+01:00Comments on Cuinadiari: COCA DE SANT JOAN DE BRIOIX I FRUITA CONFITADAMarta CuinaDiarihttp://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-70776603704563710692016-06-20T22:19:38.150+02:002016-06-20T22:19:38.150+02:00Hola Anna! Si pots, millor que l'enfornes el m...Hola Anna! Si pots, millor que l'enfornes el mateix dia. Si ho fas aixi per manca de temps jo congelaria la coca un cop formada abans d'enfornar, és a dir, després del punt 8. El dia de la revetlla la deixes descongelar, que puge una mica i l'enfornes. Una altra opció és congelar-la enfornada i la treus el mateix dia de la revetlla. Tot i així, com fer-la el mateix dia no hi ha res! Bona revetlla! MartaMarta CuinaDiarihttps://www.blogger.com/profile/14634456978656759486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4926410875700531244.post-56569955527484338672016-06-20T22:06:28.072+02:002016-06-20T22:06:28.072+02:00Hola! Quina bona pinta. Un dubte: la puc fer dos d...Hola! Quina bona pinta. Un dubte: la puc fer dos dies abans de la revetlla? és a dir, demà... :) o s'assecarà molt?<br />Moltes gràcies!<br />AnnaAnnahttps://www.blogger.com/profile/03610760523375301207noreply@blogger.com