GALERIA DE FOTOS

diumenge, 9 d’octubre del 2022

TIRAMISÚ

Prepareu les culleres que hui portem un tiramisú!



Ingredients per a 6-7 persones:

  • 500 g. de mascarpone una mica temperat
  • 4 clares
  • 6 rovells
  • 6 cullerades de sucre (aprox. 100 g)
  • Melindros tipus "Sabojardi"
  • 2 tasses de café
  • 1 mica de marsala o brandi

Elaboració:⁣⁣⁣

⁣⁣1.- Prepara el café i reserva. Li pots afegir una miqueta de marsala o brandi.

2.- Separa les clares dels rovells i bat les clares a punt de neu fins que estiguen molt fermes.

3.- En un altre bol bat els rovells i el sucre fins que blanquejen i es tornen molt escumosos.

4.- Quan espessisquen els rovells ves afegint de mica en mica el formatge mascarpone fins a obtenir una crema homogènia.

5.- Finalment incorpora a poc a poc les clares que havies muntat prèviament.

6.- Munta el tiramisú:

6.1- Suca els melindros en el café i col·loca’ls en una font rectangular o bé en pots/ copes individuals.

6.2. Ves fent capes alternant melindros i crema.

7.- Deixa refredar a la nevera mínim durant 2 hores.

8.- Just abans de servir, empolvora amb una mica de cacau en pols.


Bon profit!






T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.

Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o seguint-nos a InstagramFacebookPinterest o Twitter.

Moltes gràcies per seguir-nos!!

Marta

#cuinadiari #tiramisucuinadiari #tiramisu #cucinaitaliana #cuinaitaliana #tiramisulovers #mascarpone #mascarponecheese

2 comentaris :

Glòria ha dit...

Espectacular! Treballo amb una noia italiana que em va compartir la recepta familiar i, si la vols provar, és també espectacular. Mateixos ingredients i proporcions, només que fa dues barreges de mascarpone, una amb les clares, la meitat del sucre (50grs) i la meitat del mascarpone (250grs),i una altra amb els rovells. Ells ens diuen la blanca i la groga. Alternen capes de les dues barreges, i enlloc de melindros fan servir unes galetes que en diuen "Pan di Stelle" de la casa Molino Blanco (Barilla). Són unes galetes de cacau que es poden trobar a grans supermercats o botigues especialitat italiana. Bon profit!

Marta CuinaDiari ha dit...

Gràcies Glòria! pinta molt bé! miraré si puc trobar les galetes que dius i probarem!! que bo!! Merci pel comentari