GALERIA DE FOTOS

dijous, 25 de febrer del 2021

REMENAT D'OU AMB TOMACA

L’ou amb tomaca era dels meus plats preferits quan era menuda. M’agradava sobretot per a l’entrepà del primer dia de campaments perquè el pa quedava blanet. Ara de “gran” continua agradant-me pel seu sabor i perquè és un dels plats més socorreguts per fer un sopar fàcil i ràpid.


L’ideal és preparar el remenat amb salsa de tomaca casolana, però si no tens temps de fer-la o tens alguna marca que t’agrada, utilitza-la.

Ingredients:

  • Ous
  • Salsa de tomaca  (aproximadament 1,5 cullerades per cada ou o al gust)
  • Oli
  • Sal
  • Torradetes per acompanyar

Estris: TMX per a la salsa, paella


Elaboració:


1.- Per fer la salsa de tomaca, segueix aquest link. Si no tens la TMX, fes-la amb una paella tapant-la mentre s’està coent per tal d’evitar esquitxades.

2.- Posa la salsa de tomaca a la paella amb una mica d’oli. Quan estiga calenta, afegeix els ous i una miqueta de sal per cada ou. Deixa’ls tal qual cauen a la paella i quan veges que van quallant, ves trencant-los a poc a poc per fer el remenat.

3.- Serveix immediatament acompanyat de torradetes, rosquilletes o pa del dia.

Temps total: amb la tomaca feta, 5 minuts

Bon profit!!



T’ha agradat la recepta? Tens dubtes o suggeriments? Si la fas, comparteix la teua experiència amb nosaltres.

Assabenta’t de les actualitzacions de Cuinadiari, subscrivint-te a la nostra newsletter o segueix-nos a InstagramFacebookPinterest o Twitter.

Moltes gràcies per seguir-nos!!

Marta

2 comentaris :

lolines ha dit...

Tambè per mi era un dels meus plats preferits.
Es bonissim.
Salut.

Marta CuinaDiari ha dit...

Es curiós com a molta gent li porta records... :-)